TÄSSÄ OSA myyDYISTÄ kohteiStani:

(nämä kohteet ovat myyty vuosien 2012-2018 aikana)

kohdekuva

kt 3h+k helsinki/lauttasaari

Upea alue, upea huoneisto.

Myynnin hidasteena huoneiston sijoittelu talossa (ensimmäinen asuinkerros, pyörätien vieressä ja "maan päällä") sekä se, että uudella alueella oli jo jonkin verran asuntotarjontaa, mistä valita.

kohdekuva

rt 4h+k  helsinki/vuosaari

Pienen rivitaloyhtiön kaksikerroksinen huoneisto. Myyntiin tämä tuli minulle ja kollegalleni Jannelle ns. listan kakkosena myyjien muutaman asunnon ketjusta. Vuokralaiset olivat juuri muuttamassa pois ja yritimme hetken myydä asuntoa myös ilman kalusteita. Asiakkaat mieltivät jokaisen huoneen, ja varsinkin olohuoneen, liian pieniksi, joten päätimme kalustaa asunnon oikeiden mittasuhteiden esiin tuomiseksi.

kohdekuva

kt 2h+kk  helsinki/ullanlinna

Tämä asunto tuli minulle myyntiin suositteluiden kautta. Pitkän linjan sijoittaja-isä suositteli minua tyttärelleen. Olemme sijoittaja-isän kanssa kerinneet tekemään yhteistyötä jo vuosia, nyt kiitollisena pääsin hoitamaan myös perheen muiden jäsenien omaisuuden hoitoa. 

Ullanlinna, iso kaksio - myytiin heti.

kohdekuva

rt 3h+k espoo/tontunmäki

Tämän asunnon myyjät tulivat minun näytölleni ja pyysivät katsomaan omaa asuntoaan. He olivat aikeissa muuttaa paikkakunnalta ja muutama sopiva uudeksi kodiksi kelpaava kohde oli jo tiedossa. Haasteena myymiselle oli persoonallinen pohjaratkaisu ja remontin tarve. Plussaa pohjaratkaisun muunneltavuus, tilavat huoneet ja ihana piha sekä parveke, sijaintia unohtamatta. Ostajat saapuivat heti toiseen ennakkoesittelyyn.
kohdekuva

kerrostalo 2h+k helsinki/punavuori

Täydellinen city-koti täydellisellä sijainnilla! Uudistuotantoprosessin läpikäynyt taloyhtiö. Ensimmäisen kerroksen mukanaan tuomat plussat olivat joillekin ostajille myös miinusta. Erikoisuutena hulppean kokoinen terassi sisäpihalle. Asunnon ja terassin pohjaratkaisu oli avara ja mielenkiintoinen, mutta haastava sisustettava. Ostajalta vaadittiin mielikuvitusta ja tiettyä heittäytymistaitoa, jotta kohteen potentiaali saataisiin maksimaaliseen käyttöön. Onneksi oikenlaiset ostajat löytyivät.

kohdekuva

okt 4h+k helsinki/tapaninvainio

Tämän talon myyjät ovat asiakkaitani jo vuosien takaa. Sanat eivät riitä kertomaan sitä kiitollisuuden ja ilon määrää, jota tunnen kun saan toistuvasti hoitaa heidän asuntojensa ja talojensa välitystä. Puhumattakaan siitä, kun työ on laajentunut jo toiseen polveen.

Tämä, kuten muutkin heidän kodit, oli remontoitu kauniisti ja taidokkaasti. Ennakkoesittelyyn tuli monta perhettä ja tämä menikin heti.

kohdekuva

rt 4h+k helsinki/omenamäki

Ihana, valoisa rivitalon päätyhuoneisto päättyvän tien päässä. Plussaa ja kehuja tuli muunneltavasta pohjaratkaisusta ja säilytystilojen paljoudesta. Miinuksena voisi mainita pienen keittiön, yllättävän vähän kaappi- ja työskentelytilaa. Oikeat ostajat löytyivät kuitenkin varsin pian ja käytiinpä tästä asunnosta kunnollista kilpailuakin.
kohdekuva

lt 3h+k kerava/kaleva

Tämän asunnon myyjät tulivat esittelyyn katsomaan uutta unelma-asuntoaan ja pyysivät minut myymään heidän kodin, jotta voivat jättää tarjouksen. Oikea ostaja tulikin heti ensimmäiseen esittelyyn. Muutama viikko vierähti, että saatiin kaikki palaset loksahtamaan kohdilleen ja tehtyä treffit pankkiin.

Myynnin hidasteita: kivasti remontoidussa asunnossa keittiö oli alkuperäinen ja kaipasi uudistusta. Kosteusmittauksessa löytyi vahingoittunut saunan/kylpyhuoneen välinen seinä ja koko saunaosasto uusittiin uudelle ostajalle.

kohdekuva

okt 6h+k  veikkola/kalljärvi

Ensimmäisen kerran kävin tässä upeassa, lehtienkin sivuilta tutussa kiinteistössä lähemmäs vuosi sitten. Nyt myynnin ollessa ajankohtainen, myyjä otti yhteyttä ja aloitimme yhdessä kollegani Jannen kanssa tämän tainnuttavan ihanan rantakohteen markkinoinnin. Kohde herätti suurta huomiota ja oikea ostaja löytyi heti ensimmäisellä viikolla.

kohdekuva

pt 5h+k kerava/kilta

Myyjät olivat päässeet seuraamaan minun työskentelyä aitiopaikalta jo useamman vuoden ajan. Olin imarreltu ja otettu mahdollisuudesta työskennellä heidän kanssaan. Kieltämättä myös vähän jännitti, ja paineet loistavaan lopputulokseen olivat kovat. Talo oli upea, joten upeat kuvat tulivat lähes itsestään. Itse myyntiprosessi sujui kuten olimme suunnitelleetkin. Talo meni ennakkoesittelystä täyteen hintaan. Mielestäni onnistuimme super-loistavasti ja palautteesta päätellen myyjät olivat samaa mieltä. Suuri kiitos luottamuksesta!
kohdekuva

rt 2h+k vantaa/tikkurila

Tämän asunnon myyjät antoivat minulle ja kollegalleni Jannelle kolme asuntoa välitettäväksi ja tämä oli listan viimeinen. Pientä pintaremonttia kaipaava rivitalokoti Tikkurilan palveluiden ääreltä. Meni nopeasti.

Miinuspuolista mainitsen, remontin lisäksi, tupakoinnin sisätiloissa.

kohdekuva

pkt 3h+k hanko/2 kaupunginosa

Myyntiin tuli pitkäaikaisen sijoittaja-asiakkaani henkilökohtaisessa käytössä ollut "kesämökki". Upea asunto vanhassa puutalossa herätti heti ansaittua huomiota. Ennakkoesittelyssä kävi monta perhettä ja oikea ostaja oli yksi heidän joukostaan.

Ei kaupan hidasteita, mutta haasteista voisi mainita asunnon varsin persoonallisen pohjaratkaisun, kuten vanhoissa taloissa saattaa olla.

kohdekuva

okt 6h+k  tuusula/hyökkälä

Upea, vuonna 1936 rakennettu ja nykyiseen mittaansa 2005 laajennettu mansardikattoinen kaunotar omalla rantasaunalla ja hirsi-aitalla.

Voi miten ihana tätä olikaan esitellä!

Haasteena voisin mainita vanhoille taloille tyypillisen haastavan pohjaratkaisun sekä tilat kolmessa tasossa. Plussaa sijainti ja oma ranta, kaiken muun lisäksi.

Tämä oli toisella välittäjällä myynnissä ja myyjä halusi vaihtaa välittäjää, vaikka tässä ei mitään "vikaa" ollutkaan. Toive lähinnä uusissa kuvissa ja otteessa, asiakaskunnassa ja somessa. Minä valikoiduin välittäjäksi alueen vahvan tuntemuksen sekä muiden kohteiden määrän kautta.

kohdekuva

Okt 5h+k Riihimäki/Patastenmäki

Kollega toiselta paikkakunnalta oli suositellut minua myyjille. Tämä talo oli ollut myynnissä jo useamman kuukauden ja kaipasi uutta boostia myyntiin.

Koska omistajat olivat jo muuttaneet pois tavaroineen, päätimme kalustaa talon kokonaan, jotta talon potentiaali ja mittasuhteet saadaan esille.

Tämä oli selkeästi oikea ratkaisu. Talossa kävi hurjasti katsojia ja oikea ostaja tulikin melkein heti. 

Uskoisin myynnin hidasteena olleen aikaisemmin talon hinnan ja vaadittavan remontin määrän (ei tietenkään ole pakko tehdä - osa remonteista makukysymyksiä). 

Upea kokonaisuus, arkkitehtoorinen taidonnäyte - hivenen kovempi hinta.

kohdekuva

kt 1h+k helsinki/laakso

Ihana asunto, ihana taloyhtiö ja ihana sijainti! Keskuspuisto takapihana, isot remontit tehty. Tämä meni heti ennakkoesittelyssä!

Suuri kiitos myyjille luottamuksesta, minun iloksi ja onneksi yhteistyömme jatkuu muiden asuntojen merkeissä.

Onnea ostajalle, aivan super-ihana koti!

kohdekuva

kt 3h+k kerava/kannisto

Tämä asunto tuli minulle myyntiin yrityksellemme tulleen yhteydenoton myötä. Tämä oli ollut toisella välittäjällä jo hyvän aikaa ja kaivattiin "uutta verta". Tyhjät asunnot ovat haastavia myydä, joten päätimme kalustaa tämän kohteen kokonaan. Stailaajani Jenni teki loistavaa työtä, kuten aina, ja tämä asunto myytiin ensimmäiselle sisään astelleelle asiakkaalle.

Ei myynnin esteitä tai hidasteita. Kiitos myyjille luottamuksesta. Kuolaan edelleen teidän autoa! :D

kohdekuva

okt 4h+k tuusula/jokela

Myyjä oli googlannut minut, näin meidän yhteistyömme lähti käyntiin.

Virkistävä kokonaisuus; pienehkö, mutta kompakti omakotitalo yhdessä tasossa. Rakennuttajat huomio: Näitä lisää!

Laatu - koko - hinta, myytiin parissa kuukaudessa.

Myynnin hidasteena toimi naapuritalon aivan liian lähellä oleva käyttöpiha suoraan olohuoneen vieressä.

kohdekuva

tontti lohja/vappula

Kollegani suositteli minua tämän talon myyjälle ja samalla tuli myyjän muutama muukin kiinteistö minulle myyntiin. Tässä vanhassa, kylmillään olleessa talossa ja pihapiirissä oli sitä jotakin. Vahvat värit, hirsisauna, vanha navetta. Johtuen rakennuksien iästä, kunnosta ja kylmillään olosta, tämä kokonaisuus myytiin ainoastaan tonttina ja hinta oli tietenkin myös sen mukainen. Myynti-ilmoitus herätti ansaittua huomiota ja tämä meni välittömästi.
kohdekuva

kt 2-3h+k kerava/sariolanmäki

Tämän asunnon myyjänä oli henkilö, jolta minä olin ostanut elämäni ensimmäisen oman asunnon. Tämä asunto oli ollut myynnissä jo toisella välittäjällä useamman kuukauden, kun minä astuin työhön. Mielestäni edellisen välittäjän kuvat olivat hyviä, kuitenkin me päätimme ottaa  hivenen eri lähestymistavan kohteen markkinointiin. Muutama viikko ja tämä oli myyty. Ei sanottavia hidasteita kylpyhuoneen alkuperäiskunnosta huolimatta.
kohdekuva

Okt 5H+K+AT TUUSULA/VAUNUKANGAS

Kollega "edellisestä elämästä" :)

Ennen välittäjänuraani työskentelin lentokentällä vajaa kymmenkunta vuotta. Tämän kodin myyjä oli samassa työpaikassa ja olinkin erittäin kiitollinen ja iloinen, että he valitsivat minut myymään heidän kotiaan. Suuri kiitos luottamuksesta!

Plussaa sijainti, koko, pohja, tontti ja ja ja.....

Myynnin hidasteista voisi mainita tulevat remeontit.

kohdekuva

Kt 3H+K  VANTAA/MYYRMÄKI

Viimevuotinen asiakkaani oli suositellut minua tämän asunnon myyjälle ja tapaaminen johti sopimukseen. Tässä asunnossa pidettiin ennakkoesittely, johon tuli kaikkiaan viisi perhettä. Saimme heti kaksi tarjousta, joista toinen johti kauppoihin. Ei esteitä, eikä hidasteita.
kohdekuva

rt 4h+k  kerava/kaleva

Tämä asunto tuli minulle myyntiin suositteluiden kautta. Olen myynyt samasta yhtiöstä vuosien saatossa jo viisi asuntoa, joten yhtiö oli minulle hyvin tuttu.

Vaalea, valoisa ja kodikas asunto - oikea ostaja tuli suhteellisen pian. Kaupoille pääsimme kuitenkin vasta, kun ostajan oma asunto oli myyty, mikä sekin meni nopeasti, minun kauttani :)

kohdekuva

et 4h+k tuusula/lahela

Tämä asunto oli ollut myynnissä jo parilla välittäjällä. Minä pääsin käymään täällä suositteluiden kautta ja lähdimme yhteistyöhön heti. Asunto oli erittäin kiva ja tilava, myöskin kunnossa ei ollut moitteen sijaa.

Haasteen muodosti yhtiön rivitalomainen toteutus. Omaa pihaa ei juuri ollut, jota niin monet kaipasivat. Oikea ostaja kuitenkin löytyi, vaikka aikaa siihen menikin.

kohdekuva

pt 3h+k tuusula/vaunukangas

Kollegani toisesta kiinteistönvälitys-firmasta suositteli minua myyjille. Hän ei, yrityksistä huolimatta, onnistunut myymään tätä, joten oli aika luovuttaa ohjat toiselle. Haasteen asetti tyhjä asunto. Kalustimme kohteen, jonka jälkeen uusien, fressien kuvien myötä kiinnostus nousi valtavaksi. Myytiin muutamassa viikossa.

Ei haasteita, tai esteitä. 

kohdekuva

kt 2h+k  vantaa/viertola

Tämä tuli kollegalleni Tiinalle myyntiin suositteluiden kautta. Minä astuin kuvioihin mukaan aikataulujen haasteiden kautta ja lähdimme yhdessä hoitamaan myyntiä. Kalustimme tyhjän asunnon kevyesti. 

Asiakkaita kävi paljon ja tämä myytiinkin suhteellisen nopeasti.

kohdekuva

kt 2h+kk  helsinki/arabia

Minut valittiin myymään tätä Arabianrannan kerrostaloasuntoa välimiehen kautta. Perinteinen välittäjien kilpailutus siis.

Koska asunto oli jo tyhjillään, myyjien toimesta, niin kalustimme kohteen täydellisesti mittasuhteiden havainnollistamisen sekä hyvien kuvien takia.

Luotto-stailaajani Jenni teki loistavaa työtä, kuten tavallista, ja onnistuimme luomaan kuvilla juuri sen fiiliksen mitä tavoittelimmekin.

Arabianranta alueena, kohteena uusi kerrostalo, jossa olohuoneen kokoinen terassiparveke; ennakkoesittelypäivänä kävi useita asiakkaita, joista heti ensimmäinen asiakas jätti kauppaan johtaneen tarjouksen.

kohdekuva

kt 2h+k helsinki/taka-töölö

Perinteinen välittäjien kilpailutus välimiehen kautta. Ennakkoesittelyyn tuli useampi katsoja ja tämä meni heti. Asunnossa oli suurta potentiaalia. Karua kauneutta parhaimmillaan. Onneksi kylpyhuoneremontti oli tehty linjasaneerauksen yhteydessä. Haasteena asunnon kunto ja sijainti ensimmäisessä asuinkerroksessa Mannerheimintien varrella.
kohdekuva

kt 4h+k  helsinki/itäkeskus

Tämä asiakas otti yhteyttä Bo:n toimistoon ja pääsin katsomaan asuntoa. Aloitimme työt heti ja oikea ostaja tulikin aika pian. Kaikki meni hyvin :)
kohdekuva

okt 4h+k  tuusula/jokela

Olin myynyt alueelta muutaman talon ja minun sekä Bo:n tyyli oli herättänyt myyjän huomion. Vaikka kyseessä oli uudistuotanto, toimme paikalle muutamia sisustuselementtejä mittasuhteiden esille tuomisen takia.

Talo oli upea ja meni suhteellisen nopeasti. Ei myynnin esteitä, hidasteena voi pitää uuden asuinalueen; moni ostajaehdokas mietti haluaako asua seuraavat vuoden rakennustyömaan keskellä.

kohdekuva

okt 5h+k  pornainen/keskusta

Kollegani suositteli minua asiakkaalleen. Kiva omakotitalo isolla pihalla aivan Pornaisten keskustan tuntumassa. Tästä oltiin todella kiinnostuneita ja heti tämä menikin.
kohdekuva

okt 5h+k+at  tuusula/lahela

Tuntuu, että tämän talon myyjien kanssa meidän oli tarjoituskin kohdata. Ensin törmäsimme myyjään, kun olimme ulkoiluttamassa koiraa poikani kanssa. Myyjä kaipasi apua kanootin nostossa auton katolle ja 14v. poikani auttoi auliisti. Seuraavan kerran törmäsimmekin asuntonäytössä ja pääsin katsomaan heidän kotiaan. Ihana tunnelmallinen koti ja erittäin hyvin huollettu! Ei myynnin esteitä tai hidasteita.
kohdekuva

okt 5h+k  tuusula/lahela

Tämän samaisen kadun varrella olin itsekin asunut. Myyjä ei tätä tiennyt, vaan käymään pääsin kollegani suosittelujen kautta.

Paljon plussaa, kuten iso, lämmin autotalli, mutta oman haasteen myyntiin toi saunaosaston ja keittiön varsin huono kunto. Ostaja löytyi kuitenkin, kuten kaikkiin asuntoihin ja pääsimme kaupoille.

kohdekuva

rt 2h+k  kerava/savio

Suosittelun kautta myyntiin.

Ihana rivitalokaksio mäen rinteessä. Korkeaa tilaa ja avaruutta.

Ei myynnin esteitä, eikä hidasteita.

kohdekuva

pt 4h+k  kerava/savio

Tämän myyjän edellisen asunnon olin myynyt ja nyt heillä oli taas toive uudesta asunnosta.

Ihana, valoisa paritalo-neliö kivalla alueella. Asiakkaita kävi hurjasti, rinneratkaisu mietitytti valtaosaa. Oikea ostaja kuitenkin löytyi hetken etsinnän jälkeen.

kohdekuva

rt 3h+k  kerava/kaleva

Tämän myyjän asuntoja olen myynyt aikaisemminkin.

Remontit ovat aina olleet erinomaisen hyvin tehtyjä, eikä tämäkään asunto tuottanut pettymystä. Tyyliä ja laatua alusta loppuun. 

Oikea ostaja saapui ensimmäisiin ennakkoesittelyihin ja ihastui heti!

kohdekuva

okt 4h+k  tuusula/purola

Vaihtelu virkistää, sanoi tämän kohteen myyjä, kun minut valitsi paikalle.

Ja hyvä niin, koska tätä oli ilo myydä!

Vanha, hivenen jenkkivaikutteinen omakotitalo täysin omassa rauhassaan. Toinen asiakas tuli ja osti, käytiinpä tästä jopa kilpailuakin.

kohdekuva

okt 3h+k järvenpää/haarajoki

Tämä asunto tuli minulle myyntiin "ketjussa". Ihana koti, jonka suurin haaste oli näyttää ulospäin kaikki piilevä potentiaali. Onneksi oikea, asiantunteva ostaja huomasi ilmoituksen ja saapui ottamaan talon hellään huomaansa.

Ei kaupan hidasteita, mutta haasteena Lahden moottoritieltä kuuluva tasainen humina pihalla. 

Samoin haasteeksi meinasi muodostua järjetön liikenneruuhka, jonka johdosta meinasin myöhästyä kaupanteosta kokonaan! Anteeksi siitä asianosaisille vielä kerran.

kohdekuva

okt 4h+k tuusula/jäniksenlinna

Suositteluiden kautta myyntiin! Ihana koti, todellinen tehoneliö! Tunnelmaa ja toimivuutta. Ei myynnin esteitä, eikä hidasteita.
kohdekuva

rt 2h+k kerava/kaleva

Minut pyydettiin paikalle suosittelujen perusteella. Myyjä oli myynyt itse asuntoa, oli saanutkin tarjouksen, mutta ostaja ei saanut lainaa. Myyjällä oli toiveissa myydä asunto nopeasti, koska he eivät enää asuneet siinä. Kalustimme asunnon, otimme ihan älyttömän hyvät kuvat ja järjestin ennakkoesittelyn. Myyty neljässä päivässä täyteen hintaan. 
kohdekuva

okt 5h+k tuusula/jäniksenlinna

Olin juuri myynyt naapurista talon ja tämä tuli minulle heidän suositteluiden ansiosta. Kiitos Heikki! 

Super-kiva talo ja hyvä pohja. Lisäplussaa autotallista ja -katoksesta sekä pihapiiristä. Ei myynnin esteitä, ellei sähkölämmitystä lasketa. Ensiesittelyssä kävi runsaasti perheitä, myös tuleva omistaja.

kohdekuva

pkt 1h+k vantaa/korso

Tämän asunnon myyjä oli kiinnostunut eräästä minulla myynnissä olevasta omakotitalosta ja halusi myydä oman asuntonsa äkkiä pois.

Ihana, pieni ja tunnelmallinen yksiö pienkerrostalossa Korson pientaloalueella. Saimme kohteen nettiin auki ennätysajassa, ennakkoesittelyyn tuli heti potentiaalisia asiakkaita ja saimme kaksi tarjousta alle 24h netissäolon jälkeen. Myyty yli pyyntihinnan onnekkaalle ostajalle! Ja myyjä sai oman unelmakotinsa :)

kohdekuva

kt 2h+k helsinki/fallkulla

Tässä uudehkossa kodissa oli harvinaisen hyvin suunniteltu pohjaratkaisu. Hukkaneliöt minimissään, isoa ikkunapintaa, paljon säilytystilaa ja hulppean kokoinen parveke ja saunaosasto. Pari kuukautta myytiin, kunnes ostaja löytyi naapurista :)

Kohde tuli minulle myyntiin asiakkaalta, jonka kanssa yhteistyö on jatkunut jo monen asunnon verran. 

kohdekuva

kt 2h+k kerava/savio

Vaikka myyjä olikin minulle entuudestaan tuttu, suoritti hän perinteisen välittäjien kilpailutuksen. Minä sain kunnian olla viimeisenä vuorossa ja yhteistyöhön lähdettiin, kuten kolme kertaa aiemminkin :)

Koti oli kauniisti sisustettu ja remontoitu. Myyjä asetti minulle tiukat hintarajat, mutta niissä pysyttiin loistavasti. Ei myynnin esteitä, eikä hidasteita. Ostajat ihastuivat ikihyviksi!

kohdekuva

rt 4h+k kirkkonummi/veikkola

Tähän asuntoon pääsin tutustumaan kollegani avustuksella. Myyjällä oli ollut ei-niin-hyviä kokemuksia välittäjistä, joten molemminpuolisen yhteyden ja luottamuksen saavuttaminen oli ensiarvoisen tärkeää (kuten aina!). 

Tässäkin kohteessa tarkasti harkittu myynnin aloitus, loistavilla materiaaleilla, näytteli suurta roolia välittömästi onnistuneen lopputuloksen aikaan saamiseksi. Myyty ensiesittelystä.

kohdekuva

kt 2h+k kerava/wanha jaakkola

Näiden asiakkaiden kanssa tiemme olikin jo kohdannut useamman kerran.

Vahva luotto molemmin puolin, täydellinen ymmärrys tavoitteesta.

Myynnin aloituksessa kaikki meni juuri kuten pitikin. Ensinäytöllä oli ihan hurja kuhina, mukaan lukien tuleva onnellinen omistaja. Ei myynnin esteitä.

kohdekuva

pt 4h+k kerava/kannisto

Myyjät halusivat ostaa minulla myynnissä olevan asunnon. Saimme heidän oman kodin myyntiin pikaisesti ja kylläpä tämä herättikin huomiota. Ihana, valoisa koti kivalla sijainnilla. Onnellinen ostaja löytyi suhteellisen pian. Haasteena pieni pintaremontin tarve ja pieniksi koetut huoneet.
kohdekuva

kerrostalo 2h+k Hyvinkää/parantola

Tämä hyvinkääläinen pikkukoti vietiin käsistä!

Ensiesittelyaika oli jo varattuna, mutta turhaan. Tämä meni heti ensimmäiselle asiakkalle, joka tämän näki. Paikalla toki kävi saman päivän aikana moni muukin ja lähes kilpailuksi meni.

Olin myynyt asiakkaan äidin asunnon aivan hiljattain ja ilokseni pääsin myös  myymään tämän.

kohdekuva

kerrostalo 2h+k helsinki/roihuvuori

Tämä kiva Roihuvuoren vanhassa osassa sijaitseva kerrostaloasunto tuli minulle myyntiin asiakkaani suosittelun kautta. Myyjä oli itse asiassa tämän suosittelija-asiakkaani poika. Taloyhtiöön oli jo suoritettu linjasaneeraus ja itse asuntokin oli remontoitu aivan kokonaan. Huoneet olivat tilavat, ikkunanäkymät kivat ja sijainti loistava. Pelkkää plussaa siis. Moni asiakas kävi katsomassa asuntoa ja tämä myytiinkin suhteellisen lyhyessä ajassa.
kohdekuva

kerrostalo 1h+kk kerava/wanha jaakkola

Myyjä oli minulle ennestään tuttu. Olen tehnyt heidän perheen kanssa yhteistyötä jo useammankin kerran. Kivasti remontoitu, iso yksiö lasitetulla parvekkeella ja hyvästä yhtiöstä. Asunnosta tuli tarjouskilpailu ja kaupat saatiin tehtyä nopeasti.
kohdekuva

rivitalo 3h+k mäntsälä/kellokoski

Myyjä otti minuun yhteyttä, koska oli nähnyt minun asuntoilmoituksia netissä. Tykkäsi tyylistäni ja kuvistani. Ei edellisenkään välittäjän kuvissa mitään vikaa ollut, mielestäni, päinvastoin. Pyrimme kuitenkin paremmin keskittymään ilmoituksessa oikean kohderyhmän tavoittamiseen ja toimme kuvissa asunnon parhaat puolet esiin selkeämmin. Myyntiaika ja -hinta olivat juuri sitä mitä olimme arvioineetkin.
kohdekuva

omakotitalo 5h+k Mäntsälä/kellokoski

Tämäkin asunto oli ollut jo toisella välittäjällä myynnissä yhden kauden, kun minä tulin paikalle. Taas jälleen kerran mietimme stailaajan ja kuvaajan kanssa tarkasti, mitä haluamme lopputulokselta. Mitkä ovat asunnon parhaat puolet, mitä korostamme? Onnistuimme mielestäni loistavasti ja asunto myytiinkin ensiesittelystä. Persoonallinen koti, ei myynnin esteitä.
kohdekuva

rivitalo 4h+k tuusula/jokela

Myyjät kutsuivat minut paikalle jo vähän epätoivoa äänessä. Olin kolmas välittäjä, joka aloitti työt tämän asunnon kanssa. Asunto itsessään ei antanut mitään viitteitä siitä, miksi myynti oli kestänyt, päinvastoin. Upeasti remontoitu kylpyhuone/saunaosasto ja keittiö, varaava takka, toimiva pohjaratkaisu ja hyvin säilytystilaa. Toimme huonekalut paikalle, kuvasimme ja aloitimme työt. Menihän se. Uusi omistaja kävi paikalle 6 kertaa ennen ostotarjouksen tekemistä, joten voi sanoa, että hivenen kesti, kuitenkin.
kohdekuva

omakotitalo 3h+k janakkala/tervakoski

Ihana pieni Honka-rakenteen hirsitalo kivalla tontilla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Talon pintaremontit oli kivasti tehty, lisänä iso terassi poreammeineen, tontin perällä oleva hirsinen vierasmökki/ateljee sekä hirsinen autokatos/varasto. Tämä talo herätti paljon kiinnostusta. Pienille omakotitaloille on selkeästi kysyntää ja rakennusmateriaalina hirsi toivelistan kärjessä. Pieneksi haasteeksi muodostui kuitenkin nimenomaan hirsi ja tässä pyöröhirsi-muodossa. Miellettiin liikaa mökiksi. Ostaja löytyi kuitenkin nopeasti ja hän rakastui pyöröhirteen ikihyviksi :)

kohdekuva

omakotitalo 5h+k tuusula/jäniksenlinna

Myyjänä ystävän tuttava. Suositteluiden kautta myyntiin siis. Upea kokonaisuus; kaikki asuintilat yhdessä tasossa, iso kellaritila ja hyvinhoidettu piha. Kivasti luksusta tilojen ja materiaalien suhteen sekä upein kylpyhuone mitä olen nähnyt. Talo herätti ansaittua mielenkiintoa ja oikea ostaja löytyikin suhteellisen pian. Ei myynnin esteitä, ellei hallinnanjakosopimusta pidetä sellaisena. Suuri kiitos myyjälle lukemattomista suositteluista!!! 

kohdekuva

Paritalo 4-5H+K  TUUSULA/RIIHIKALLIO

Loppu hyvin kaikki hyvin! Talo oli ollut myynnissä toisella välittäjällä jo hyvän tovin.Tämän kodin myymiseen meni kuitenkin silti enemmän aikaa, kuin mitä osasimme myyjien kanssa odottaakaan. Haasteeksi muodostui hivenen pieneksi koettu olohuone, vaikka muuten tilaa olikin ruhtinaallisesti. Suuri kiitos myyjille kärsivällisyydestä ja luottamuksesta!

kohdekuva

kerrostalo 3h+k hyvinkää/parantola

Tämän kohteen minulle vinkkasi tuttu lakimies. Myyjä etsi kokenutta välittäjää haastavaan kohteeseen. Mielestäni onnistuimme aivan uskomattoman loistavasti kohteen kuvissa ja kuvauksessa! Saimme kerrottua asunnon kaikki parhaat puolet asiakkaille ilmoituksen välityksellä. Kiinnostunut ostaja tuli heti ensimmäisiin yksityisesittelyihin ja tarjousneuvottelut johtivat pankkiin.
kohdekuva

paritalo 3h+k tuusula/kellokoski

Tämä koti tuli minulle myyntiin asiakkailta, joiden kanssa olimme tehneet yhteistyötä jo muutaman asunnon verran ja tämä oli tällä erää viimeisenä vuorossa. Kaupankäyntiä hidasti jonkin verran asunnon kaipaama pintaremontti, muutan kaikki sujui kuten pitikin. Suuri kiitos myyjille luottamuksesta!
kohdekuva

Erillistalo 3h+k TUUSULA/KIRKONKYLÄ

Ihana pienen perheen erillistalo! Myyjät olivat tehneet huikean hyvää työtä remontin ja sisustuksen kanssa. Tähän kotiin oli helppo ihastua! Miinusta taloyhtiön ikä, tuleva kattoremontti ja harvalle lapsiperheelle soveltuva koko. Plussaa kaikki muu! :)
kohdekuva

omakotitalo 4h+k mäntsälä/kellokoski

Myyjät ottivat minuun yhteyttä, koska olivat nähneet ilmoitteluani ja tykänneet kuvistani ja tyylistäni. Heillä oli toiveissa myydä oma talo. Toinen välittäjä oli jo yrittänyt myyntiä. 

Tässä kohteessa haasteena oli talon koko ja persoonallisuus. Korkeaa tilaa ja mielenkiintoisia ratkaisuja. 

Oikeat ostajat löytyivät suhteellisen pian, mutta heidän oma piti myydä ensin pois.

kohdekuva

Omakotitalo 5h+k MÄNTSÄLÄ/OHKOLA

Tämän asunnon myyjät tulivat minulla myynnissä olevan talon näytölle, jonka he halusivat ehdottomasti. Siitä alkoi meidän yhteistyö, kohti heidän unelmaansa. Hetken se kesti, mutta lopputulos oli täydellinen :)
kohdekuva

omakotitalo 5h+k Tuusula/jokela

Entinen kollega oli suositellut minua myyjille. Uudehko, modernisti viimeistelty sisustus kautta linjan, iso autotalli ja paljon säilytystilaa. Kiva tontti ja kiva sijainti. Mitä muuta voisi toivoa? Hidasteena ainoastaan alueen suurehko asuntotarjonta. 
kohdekuva

omakotitalo 2h+k tuusula/myrtinoja

Tämän talon myyjä löysi minut näiden kotisivujeni kautta.

Olimme myyjän kanssa heti samalla aaltopituudella ja ymmärsimme, että talon myynnissä on haasteita kerrakseen. Lentomelualuetta, lisärakentamiselle ei heltiäisi minkäänlaista lupaa, iso ja vilkasliikenteinen tie aivan vieressä sekä talon erittäin heikko kunto.

Mietimme hinnan todella tarkkaan ja onnistuimmekin tässä loistavasti! Oikea ostaja löytyi super-nopeasti ja kaupoille menimme toivehinnalla.

kohdekuva

omakotitalo 4h+k mäntsälä/pietilä

Myyjä oli nähnyt minun ilmoittelua samalla alueella ja tykännyt tyylistäni. Talo oli kivasti remontoitu ja hyvällä alueella. Esittelyissä kävi paljon asiakkaita ja oikea ostajakin tuli sitten lopulta. Myynti kesti kauemmin, kuin osasimme odottaa. Jälkiviisaana voisi todeta, että loppusyksy 2016 oli yllättävän vaisu.
kohdekuva

omakotitalo 4h+k porvoo/myllymäki

Upeaakin upeampi koti Porvoon halutuimpiin kuuluvalta asuinalueelta.

Niin stailaaja, kuvaaja kuin, välittäjäkin olivat aivan pökertyneitä tästä kokonaisuudesta! Loistavasti toteutettu remontti ja sisustus. Tämä ihanuus kerkesi olla netissä ainoastaan kaksi vuorokautta, myyty ennakkoesittelystä. Kiitos myyjille suuresta luottamuksesta. Emme tunteneet toisiamme entuudestaan, lopputulos siitä huolimatta loistava! Suuret onnittelut myös ostajille, koti on aivan ihana!

kohdekuva

paritalo 4h+k kerava/keskusta

Tämä paritalokoti tuli minulle myyntiin erään asiakkaani, jonka kanssa olin tehnyt yhteistyötä jo muutaman asunnon verran, suosittelujen perusteella. Asunnon haaste, ja paras puoli, oli loistava sijainti Keravan keskustassa. Pihallinen asunto saatetaan kokea turvattomaksi näin keskeisellä sijainnilla. Onneksi uudet omistajat eivät olleet tätä mieltä. Tämä meni ensimmäisessä ennakkoesittelyssä. 
kohdekuva

kerrostalo 1h+k helsinki/vallila

Tämä asunto tuli minulle myyntiin yhteisen tuttavan suosittelun kautta. Asunto oli loistavalla sijainnilla ja myyjä oli tehnyt upean remontin. Samoin taloyhtiön pelätty putkiremontti oli jo suoritettu. Ennakkoesittelyssä kävi noin 10 asiakasta ja yksi pari heistä teki tarjouksen välittömästi. 

kohdekuva

kerrostalo 2h+k helsinki/tapanila

Ihana asunto aivan Mosan sydämessä! Haasteena juuri valmistunut putkiremontti, tai paremminkin siitä tuleva lainaosuus ja pintojen sekä keittiön heikko kunto. Loistava sijainti, pohjaratkaisu ja tilavat huoneet sekä tietysti upea kylpyhuone remontin jäljiltä! Olen hurjan tyytyväinen ostajan puolesta, tämä on kiva koti!
kohdekuva

paritalo 3h+k järvenpää/pietilä

Tämä asunto tuli minulle myyntiin suositteluiden perusteella. Vaikka asunto oli kaunis ja hyväpohjainen, jouduimme odottelemaan ostajaa jonkin aikaa. 

Vaikuttiko sitten lähitulevaisuudessa tehtävä kylpyhuoneremontti vai hivenen kaukainen sijainti keskustasta, en tiedä. Uusi omistaja on taatusti tyytyväinen, ettemme olleet myyneet aikaisemmin. Tuntui aivan, että näin oli tarkoitettu!

kohdekuva

kerrostalo 2h+k kerava/wanha jaakkola

Olin myynyt tämän myyjän aikaisemmankin kodin. Tässä asunnossa oli kaikki hyvät palaset kohdillaan. Isot huoneet, kivat näkymät ja putkiremontti (+kph) tehty. 
kohdekuva

erillistalo 7h+k kerava/wanha jaakkola

Tämän kohteen todellinen haaste oli koko. Hyvin harva perhe tarvitsee näin paljon tilaa! Plussana talon kunto niin sisältä kuin ulkopuoleltakin. Kaikki viimeistelty upeasti! Myynti kesti, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Pääsimme kaupoille, tosin hitaammin kuin olimme ajatelleet.
kohdekuva

rivitalo 3h+k kerava/kaleva

Tämän asunnon myyjien kanssa olin tehnyt yhteistyötä aikaisemminkin. Kaunis koti, ihana piha. Oikeat ostajat löytyivät varsin nopeasti.
kohdekuva

kerrostalo 3h+k kerava/lapila

Pääsin katsomaan tätä asuntoa vanhojen asiakkaitteni suosittelemana. Sijainti oli loistava ja myyjät olivat tehneet upeaa työtä asunnon remontoinnin kanssa. Tulevat remontit mietityttivät ostajia hivenen, mutta kaupoille pääsimme kuitenkin sunnitellussa aikataulussa.
kohdekuva

kerrostalo 2h+k helsinki/mellunmäki

Olin tehnyt myyjän vaimon kanssa yhteistyötä jo kauan ja olin erittäin otettu ja onnellinen, että minut valittiin myymään myös heidän henkilökohtaista omaisuuttaan. Asunto oli, kylpyhuonetta lukuun ottamatta, peruskuntoinen. Läpitalon asunto, isolla lasitetulla parvekkeella ja hyvällä sijainnilla. Oikea ostaja tuli nopeasti ja kaupoille pääsimme heti. 
kohdekuva

paritalo 4h+k järvenpää/nummenkylä

Myyjä oli minulle ennestään tuttu vanhan kollegani sekä työni ansiosta. Ihana, persoonallinen koti. Lämpimät sävyt ja loistavasti tilaa. Ostaja tuli heti ensimmäiseen esittelyyn ja jätti tarjouksen. Oma kun saatiin myytyä, niin se oli menoa :)

kohdekuva

omakotitalo 7h+k tuusula/nahkela

Tämän talon omistajille minua oli suositellut heidän ystävänsä.

Talo oli As Oy -muotoinen, vanha pienkerrostalo, joka oli muutettu yhden huoneiston taloksi.  Talo oli kerrassaan hurmaavan upea! Myyjällä oli loistava värisilmä ja sisustustyyli, herkullisia väriyhdistelmiä ja sisustusratkaisuja löytyi joka käänteessä. Pienimuotoisen haasteen aiheutti paperityö, sekä talon ikä. Onneksi talon persoonallisuuden ymmärtävät ostajat löytyivät varsin pian ja pääsimme kaupoille.

kohdekuva

rivitalo 2h+k järvenpää/ristinummi

Olin myynyt tämän asunnon myyjän pojan asunnon noin vuosi sitten ja he tykkäsivät tyylistäni työskennellä. Inhimillistä ja ihmisläheistä, kuulemma :)

He sen tietävät; pojan asuntoa oli myynyt kaksi välittäjää ennen minua.

Äidin asunto sai saman kohtelun, kuin kaikki muutkin myytävät asuntoni. Tarkka myynnin aloitus, ennakkoesittely halukkaille ja sieltä heti tarjous.

Olen hyvin iloinen ja onnellinen myyjän, sekä ostajan puolesta!

kohdekuva

Omakotitalo 3h+k Mäntsälä/saari

Tämän kodin myyjälle minua oli suositellut vanha kollega Habitan ajoilta.

Talo mykisti minut täysin! Kerrassaan upea kokonaisuus. Harvoin käy niin, että mykistyn ihan täysin, mutta tämä sen teki.

Omistajalla oli aivan älyttömän pettämätön tyylitaju ja se näkyi niin sisällä kuin ulkonakin. Talo oli saanut huomiota myös Meidän talo -lehdessä, eikä syyttä! Saimme nettiin upeat kuvat ja ostaja löytyikin pian. Olisin kernaasti esitellyt tätä pidempäänkin.

kohdekuva

kt 4h+k helsinki/käpylä

Myyjät valitsivat minut vanhan asiakkaani suosittelun perusteella myymään kotiaan. Olin myynyt myös suosittelijani asunnon samasta talosta hetkeä aikaisemmin. Hitas-asunnot (Helsingin kaupungin hinta ja laatutason sääntely) tekevät yleensä hyvin kauppansa ja siinä suhteessa tämä ei ollut poikkeus. Ylimmän kerroksen, läpitalon kulmahuoneistoa kävi katsomassa noin 40 perhettä ja uusi omistaja löytyikin heti.
kohdekuva

kerrostalo 3h+k vantaa/simonkylä

Tämän asunnon myyjille minua suositteli vanha kollegani. Itse asunto oli aika peruskuntoinen ja yhtiön remontteja tulossa lähitulevaisuudessa. Tulevat remontit osaltaan hidastivat myyntiä, mutta osan haasteesta teki myös perheen lemmikit. Talon rouva kasvatti ranskanbulldogeja ja isäntä pupuja. Myynnin alkaessa koiria oli yhteensä 10, joista 7 oli muutaman viikon ikäisiä. Myynnin edetessä myös pupuille syntyi poikasia. En ole ikinä nähnyt mitään niin suloista kuin pieni pupu-vauva! En meinannut malttaa lähteä pois ja sama fiilis oli ostajillakin :)
kohdekuva

Omakotitalo 5h+k Järvenpää/keskusta

Myyjät löysivät minut toisen asuntoilmoituksen välityksellä. Tunnuin kuulemma tyypiltä, jonka kanssa voi lähteä Tuska-festareille. Eli toiveissa oli helposti-lähestyttävä-välittäjä ja sellaisen he saivatkin :)

Tämä suojeltujen kohteiden listalla oleva 50-luvun funkkistalo sai ihmiset todella liikkeelle. Esittelyissä kävi hurjasti asiakkaita ja uusi omistaja löytyikin suhteellisen nopeasti. Haasteena tässä kohteessa oli saunan puuttuminen sekä todella pieni piha. Samoin talon wc:t ja kylpyhuone kaipasivat remonttia. Myyjät olivat kuitenkin osanneet kunnioittaa talon henkeä, eivätkä olleet "pilanneet" taloa väärillä materiaaleilla tai remonteilla. Uuden omistajan oli helppo ottaa koppi tekemättömistä töistä ja luoda oman näköinen kokonaisuus.  

kohdekuva

kerrostalo 2-3h+k kerava/lapila

Myyjä otti minuun yhteyttä ja pyysi katsomaan asuntoaan. Ensimmäisen kerroksen tilava kulma-asunto läheltä keskustaa. Myyjän kanssa keskustelimme, että haastavaa myynnistä tekee sen, että asunnossa oli poltettu ja poltettiin edelleen sisällä koko ajan. Osa katsojista kääntyikin heti ulko-ovelta pois. Samoin se, että kolmiosta oli tehty kaksio, toinen makuuhuone oli poistettu ja tilalle oli laitettu ruokailutila, oli joillekin ostajalle liikaa remonttia. Onneksi ymmärtäväinen ostaja löydettiin suhteellisen nopeasti ja päästiin kaupoille.
kohdekuva

rivitalo 4h+k heinola/plaani

Iso rivitalokoti upealla pihalla ja omalla autotallilla. Heinolan markkinatilanteeseen nähden tämä meni kiitettävän nopeasti. Suuri kiitos myyjille luottamuksesta. Näin sen pitikin mennä!
kohdekuva

kerrostalo 1h+k helsinki/malmi

Tämä asunto tuli minulle myyntiin suosittelun kautta. Taloyhtiö toki kilpailutti välittäjät, mutta onneksi pelkkä halpuus ei yleensä ratkaise. Asunto oli ns.talonmiehen asunto ja yhtiö halusi myydä sen kattaakseen linjasaneerauksen (putkiremontin) kuluja. Asunnolla ei ollut osakkeita, joten tämä myytiin ns. merkintäoikeudella, eli mm. ei varainsiirtoveroa. Yhtiö painattaa osakekirjat ja muuttaa yhtiöjärjestyksen. Haasteena tässä myynnissä oli asunnon erittäin heikko kunto. Kylpyhuone oli jo uusittu, mutta muuten uusi omistaja joutuu tekemään kaiken. Pieni parveke sekä läpitalon pohjaratkaisu plussaa.
kohdekuva

erillistalo 3h+k tuusula/kirkonkylä

Olen myynyt tästä yhtiöstä aikaisemminkin ja yksi vanhoista asiakkaistani suositteli minua myyjälle. Haasteena näissä erillistaloissa on koko. Nämä ovat selkeästi pienen perheen asuntoja. Plussaa näissä on omakotitalomaisuus; vaikka asut yhtiössä sinulla on lähes kaikki omakotitalon mukavuudet. Myös sijainti on iso plussa, maisemat ovat upeat!
kohdekuva

kerrostalo 2h+k helsinki/pitäjänmäki

Tätä kohdetta oli jo pari muutakin välittäjää yrittänyt myydä. Haasteeena heillä oli ollut lähestyvä linjasaneeraus, joka onneksi minun tultua, oli jo tehty. Lisähaasteena oli asunnon pintojen kunto ja ensimmäinen asuinkerros, maan tasalla. Plussaa sijainnista ja isoista huoneista sekä läpitalon-päätyasunnon tuomasta valoisuudesta.

 

kohdekuva

kerrostalo 4h+k kerava/heikkilä

Olin myynyt myyjien edellisen asunnon muutama vuosi sitten ja he toivoivat minun myyvän myös tämän asunnon. Loistava sijainti, rv.2013, kertakaikkisen upea sisustus sekä huolellinen ja harkittu myynnin aloitus loistavine kuvineen ja teksteineen = myyty ennakkoesittelystä. Tässä ei ollut mitään hidasteita tai esteitä, pelkkiä plussia :)

kohdekuva

paritalo 3h+k vantaa/ruskeasanta

Tämä asunto tuli minulle myyntiin vanhan kollegan suosittelun myötä. Persoonallinen paritalokoti pienessä, 4 asunnon yhtiössä. Täällä oli otettu korkea kattotila käyttöön ja rakennettu olohuoneeseen iso parvitila. Esittelyissä kävi todella paljon asiakkaita ja ostaja löytyikin pian. Haasteena tumma värimaailma, joka vähän vierastuttu ostajaehdokkaita sekä siitä, että neliöitä ei ollut kovin paljoa. Kehuja sai asunnon persoonallinen ilme ja korkea tila, sekä tietysti sijainti. Tämä myytiin nopeasti.
kohdekuva

kerrostalo 4h+k helsinki/käpylä

Tämä kohde oli vanhan asiakkaani, jonka kanssa olin jo aikaisemmin tehnyt yhteistyötä. Uusi, upea hitas-asunto loistavalla sijainnilla. Ylin kerros ja läpitalon päätyasunto. Ei myynnin esteitä tai hidasteita. Tämä myytiin ensimmäisessä ennakkoesittelyssä.

kohdekuva

kerrostalo 2h+k helsinki/pukinmäki

Tämän asunnon myyjät löysivät minut, kun myin yläkerran asuntoa. Loistava pohjaratkaisu ja upea sisustus sekä hyvä sijainti. Haasteena musta kylpyhuone peilikatolla, parvekkeen puuttuminen (Helsingissä ei niin kummallista kuitenkaan) sekä lähestyvät taloyhtiön remontit. Ostaja ihastui sijainnin lisäksi keittiöön ja kylpyhuoneeseen sekä koko asuntoon.

Myös minusta kylpyhuone oli todella upea :)

kohdekuva

Kerrostalo 2h+k helsinki/malmi

Tämä tuli minulle myyntiin vanhalta asiakkaalta. Nykyinen vuokralainen oli sisustanut asunnon upeasti. Ylimmän kerroksen, läpitalon kaksio suorastaan kylpi valossa. Lähestyvä linjasaneeraus hivenen jarrutti myyntiä, mutta saimme asunnon kaupaksi kuitenkin suhteellisen nopeasti.
kohdekuva

kerrostalo 1h+kk hämeenlinna/keskusta

Tämän asunnon myyjän kanssa olimme tehneet yhteistyötä jo aikaisemminkin. Tämä kyseinen kohde oli siitä erikoinen, että koko taloyhtiö oli täynnä yksiöitä. Lisäksi linjasaneeraus oli juuri tehty. Vuokralainen oli valmiina uudelle omistajalle. Nopeaa kauppaa.
kohdekuva

kerrostalo 2h+kk vantaa/louhela

Myyjä oli ostanut minulta uuden kodin ja tämä piti myydä pois. Taloyhtiössä oli tehty remontteja tosi kivasti, toki muutamia remontteja oli vielä tulossa. Haasteena erittäin pieni keittiöosuus yhdistetyssä keittiö-olohuoneessa. Varsinkin nais-asiakkaat harmittelivat säilytystilojen- sekä laskutilojen puutetta. Samoin asunnon pakastin oli jouduttu sijoittamaan taloyhtiön kellaritilaan. Uusi (mies-) ostaja löytyi kuitenkin hyvin nopeasti ja päästiin tekemään kauppoja.
kohdekuva

Omakotitalo 9h+k Orimattila/Tönnö

Näiltä myyjiltä olin jo kertaalleen myynyt yhden talon ja onnekseni he halusivat minut myös tätä taloa myymään. Alue hivenen kaukana normaalista myyntialueestani, mutta mikäli vanha asiakas haluaa juuri minut, niin minä ajan! Talo oli toiminut "täyshoitolana" viereisen tehtaan työntekijöille. Haasteena 8 makuuhuonetta ja kaikissa oma kylpyhuone. Upea kokonaisuus kuitenkin ja ostaja löytyikin pian.
kohdekuva

Paritalo 2h+k Järvenpää/Mikonkorpi

Tämän asunnon pohjaratkaisu sai kovasti kiitosta. "100m2" ja kaksio! Erikoinen ja mielenkiintoinen koti, rinneratkaisu oli hyödynnetty loistavasti.

Haasteena tämän myynnissä oli juuri se, mikä teki tästä persoonallisen. Rinneratkaisu tarkoittaa yleensä myös paljon portaita. Käynti autopaikalta kotiovelle oli pelkkää porrasta ja myös piha oli pengerretty. Moottoritien humina kuului vahvasti ulkona ja osa ostajista koki sen häiritsevänä.

kohdekuva

Omakotitalo 4h+k tuusula/Jokela

Tämä talo oli ollut toisella välittäjällä myynnissä jo pidemmän aikaa. Tarkoitus on aina saada oma ilmoitus näyttämään erilaiselta ja fressiltä ostajien silmiin, eikä siltä että asunto on ollut myynnissä jo aikaisemminkin. Talosta tuli tarjous melkein heti, mutta ostajalla oli vaikeuksia saada oma asunto kaupaksi. Tämä tarjous ei sitten johtanut kauppoihin. Muutaman viikon jälkeen tulikin sitten toinen perhe, joka halusi tämän asunnon ehdottomasti :)
kohdekuva

omakotitalo 5h+k järvenpää/nummenkylä

Myös tämä talo oli ollut toisilla välittäjillä, ennekuin minä tulin mukaan kuvioihin. Haastavaksi tämän asunnon myynnin teki sen suuri koko. Samoin keittiön ja kylpyhuoneen materiaalit olivat nyky-ostajan silmiin jo vanhentuneet. Takapihalle käynti tapahtui makuuhuoneen puolelta. Myös se oli osasyy pitkään myyntiaikaan. Plussaa tässä talossa oli ehdottomasti myös koko. Yläkerrassa oli jättimäisen iso makuuhuone. Kerrassaan upea!
kohdekuva

kerrostalo 4h+k helsinki/käpylä

Myyjä oli ostanut tämän asunnon minun kauttani ja halusi minut myös myymään sen edelleen. Heidän elämäntilanteensa vaihtui niin, että tämä asunto kävi heille tarpeettomaksi hyvin pian kauppojen jälkeen. Kuten ensimmäiselläkin kerralla, tämä myytiin ensimmäisessä ennakkoesittelyssä. Tarjouksia tuli yhteensä neljä kappaletta ja myyjä teki valintansa heidän joukostaan. 
kohdekuva

omakotitalo 3h+k kerava/sariolanmäki

Menin katsomaan tätä peruskuntoista vanhan herran taloa suosittelujen saattelemana. Ensimmäinen käyntini tarkoitus oli kirjallisen arvion laadinta ja siitä hetkestä noin puolen vuoden päästä aloitimme varsinaisen myyntityön. Myynti sujui joustavasti ja esittelyissä kävi paljon ihmisiä. Erityisesti jäi mieleen se, miten vanha herra oli jokaisessa esittelyssä kylmällä verannalla herrasmiesystävänsä kanssa istumassa ja katsastamassa esittelyyn tulijat. Samalla he toivottivat tulijat tervetulleiksi ja kertoivat mistä välittäjä löytyy. Tämä tarjosi heille suurta hupia!

PS. Myin vanhan herran herrasmiesystävän rintamamiestalon seuraavana kesänä :)

kohdekuva

Rivitalo 3h+k JÄRVENPÄÄ/KYRÖLÄ

Edellisen välittäjän toimeksianto oli juuri päättynyt, kun minut pyydettiin paikalle. Minun ehdoton tehtävä oli saada asuntoilmoitus näyttämään "uudelta" ja fressiltä, eikä siltä, että tämä on ollut jo myynnissä. Kuvaajan kanssa tehtiin loistavaa työtä ja onnistuttiin tavoitteessa. Tämän rivitalokodin selkeitä myyntivaltteja oli rakennusvuoden (2001) lisäksi takkavaraus ja tilava, lämmin käyttöullakko. Samoin hyvät säilytystilat ja erillinen kodinhoitotila saivat kiitosta. Miinusta oli pieni piha suoraan naapuritalon sisäänkäyntiä kohden, mutta tämäkin oli helppo kääntää eduksi ehdottamalla kaiteen tukevoittamista terassilla. Onneksi ostajilla ei ollut suuria toiveita pihan ja istutusten suhteen, vaan toiveissa oli helppohoitoinen piha.
kohdekuva

omakotitalo 4h+k järvenpää/pietilä

Tässä kohteessa myyjät kilpailuttivat välittäjät hyvin perinteisesti. Onneksi valinta osui minuun ja pääsin aloittamaan työt heti. Haasteelliseksi tämän kohteen myynnissä osoittautui se, että kylpyhuone, sauna ja pyykkihuolto-tilat sijaitsivat erillisessä rakennuksessa. Harva ostaja oli valmis kipittämään pihan poikki aamulla suihkuun. Itse taloon suihkua ei kovin helpolla olisi saanut rakennettua. Muuten kokonaisuus oli erittäin toimiva ja kiva. Plussaa myös sijainti ja tontin koko.
kohdekuva

rivitalo 3h+k  järvenpää/nummenkylä

Asunto tuli minulle myyntiin yhteisen tuttavamme kautta. Upea, uudehko rivitalokoti, kaksi sähköpistokkeellista autopaikkaa suoraan oven edessä, suojaisa piha ja maltilliset kuukausikustannukset. Siinä myynninedistäjiä kerrakseen. Haasteena voi mainita sijainnin kaukana keskustasta.
kohdekuva

omakotitalo 4h+k mäntsälä/haarajoki

Vanha asiakkaani, kiitos taas luottamuksesta!

Uusi omistaja löytyi varsin nopeasti, mutta haasteen tarjosi ostajien oman asunnon myynti ennen kuin pääsimme tekemään näitä kauppoja.

Tarjouksen viimeisiä yksityiskohtia puhuttiin ostajien ollessa matkalla synnytyslaitokselle. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, voisin sanoa! :)

kohdekuva

kerrostalo 1h+kk kerava/lapila

Minua pyydettiin katsomaan tätä asuntoa ja myyjää suosittelun kautta. Pääsimme heti myyjän kanssa yhteisymmärrykseen yksityiskohdista ja aloitimme myynnin. Myyjä oli aika skeptinen myynnin keston suhteen, eikä uskaltanut toivoa pikaista kauppaa, vaikka näin ennustinkin. Ennustukseni osui oikeaan ja nopeisiin päätöksiin valmis ostaja tuli heti ensimmäiseen ennakkoesittelyyn. Kaupat tehtiin heti ja löysinpä vielä myyjälle upean uuden kodin toivepaikalta!
kohdekuva

rivitalo 3h+k tuusula/jokela

Ulkoapäin ihan perinteisen rivitalon näköinen, mutta sisältä todellista arjen luksusta. Erityisen upea keittiö ja saunaosasto kodinhoitotiloineen.

Lisänä terassilla erillinen katettu poreamme-huone. Haasteena voisi mainita hintatason Jokelan normaaleihin markkinoihin verrattuna. Ostaja kuitenkin löytyi heti ensimmäiseltä näytöltä.

kohdekuva

kerrostalo 3h+k vantaa/maarukanmetsä

Tämä asunto tuli minulle myyntii vanhan asiakkaan suosittelun kautta. Myyjä oli rakentamassa omaa unelmakotia toiselle paikkakunnalle ja tämä piti myydä alta pois. Uudehko, ylimmän kerroksen päätyhuoneisto. Ikkunat kolmeen suuntaan. Haasteena voisi mainita kolmion mallisen olohuoneen ja sen, että parvekkeelle käynti tapahtui toisen makuuhuoneen kautta. 
kohdekuva

omakotitalo 4h+k järvenpää/isokytö

Myyjät tulivat katsomaan erästä minulla myynnissä ollutta asuntoa ja pyysivät katsomaan omaa taloaan. Tässä talossa oli paljon upeita elementtejä. Loistosijainti pellon laidalla, koko talon levyinen parveke, pihasauna ja uima-allas sekä kolme autotallia ja maakellari. Haasteeksi muodostui talon kunto. Remontteja ei oltu tehty ja uutta omistajaa odotti lähes kaikki remontit mitä kuvitella saattaa. Rohkea ostaja kuitenkin löydettiin ja kaupat saatiin sovittua erittäin nopeasti. Lisähuomiona haluan todeta, että talokaupoille ei mennä ikinä ilman kunnollista kuntokartoitusta.
kohdekuva

rivitalo 3h+k järvenpää/kinnari

Tässä kohteessa myyjät kilpailuttivat välittäjät ja minut valittiin. Olimme hyvin samoilla linjoilla myynnin ja hinnan suhteen. Saimme kuvaajan kanssa otettua todella kivat kuvat ja myynnin alkamaan. Ennakkoesittelyssä tuli kaksi tarjousta ja myyjä valitsi näistä toisen. Nopeaa, mutta hyvin suunniteltua toimintaa.
kohdekuva

Omakotitalo 4h+k kerava/Kannisto

Tämän talon myyjät löysivät minut suosittelujen perusteella. Iso, yksitasoinen omakotitalo suojaisalla pihalla ja autotallilla. Ja vielä järkevällä hinnalla. Näille on aina kysyntää. Toki pintaremonttia joutuu tekemään, mutta saapahan sitten oman näköistä. Tämä myytiin nopeasti.

kohdekuva

kerrostalo 3h+k tuusula/mattila

Tämä asunto myytiin ensiesittelystä. Ratkaisevin tekijä oli taatusti myyjän asuntoon tekemä/teettämä remontti. Ostajan ei tarvinnut tehdä mitään muuta, kuin kantaa tavarat sisälle. Kaikki pinnat, keittiö, kylpyhuone ja sauna oli remontoitu. Samoin viemärit tämän rapun linjaan oli jo tehty.

kohdekuva

paritalo 5h+k tuusula/sampola

Asunto tuli minulle myyntiin kilpailutuskierroksen jälkeen. Upea 70-lukulainen paritalokoti rivitaloyhtiössä. Upeat peltomaisemat. Plussana jo tehdyt remontit ja miinuksena tulevat keittiö-kylppäri-saunaremontit. Ostajat löytyivät nopeasti ja pääsin myymään ostajien asuntoa.
kohdekuva

luhtitalo 3h+k kerava/kaleva

Vanhoja asiakkaitani. Tämäkin asunto oli sisustettu erittäin kauniisti ja se auttaa aina. Samoin keittiö, kylpyhuone ja pinnat oli uusittu. Oikea ostaja käveli heti ensiesittelyyn ja oli valmis jättämään tarjouksen muutaman päivän pohdinnan jälkeen. Kaupoille pääsimme heti. Ei esteitä, eikä haasteita :)
kohdekuva

Omakotitalo 5h+k heinola/jyränkö

Heinola alueena on hivenen kaukana normaalista myyntialueestani, mutta asiakkaitteni eteen olen valmis joustamaan. Tämän myyjän kohteita olen myynyt enemmänkin, mm. Keravalta. Loistavaa rakennus- ja viimeistelyjälkeä sekä asiakaspalvelua! Tämä talo oli remontoitu todella kattavasti ja koko kiinteistöllä oli mm. yhteensä 7 tulisijaa. Erillinen saunarakennus pienellä yksiöllä sekä osittain laatoitettu piha. Heinolan markkinat olivat (ja ovat) haastavat, mutta pääsimme hyvään lopputulokseen. Ehkä hitaammin kuin odotimme, mutta kuitenkin.

kohdekuva

kerrostalo 3h+k kerava/keskusta

Myyjät soittivat minulle tilanteessa, jossa he kilpailivat unelma-asunnostaan toisen ostajan kanssa ja oma piti myydä mahdollisimman nopeasti. Lähdimme liikkeelle ns. altavastaajan roolista toiveikkaina, mutta myöskin pelokkaina. Ripeän toiminnan ansiosta saimme asunnon nettiin jo samana päivänä, suuri kiitos nopean isännöitsijän ja kuvaajan. Ennakkoesittely sovittiin heti seuraavaksi päiväksi kolmen katsojan kanssa, josta saimme kaksi tarjousta. Toinen näistä hyväksyttiin ja myyjät pääsivät jättämään oman tarjouksen unelmakodistaan :) 
kohdekuva

omakotitalo 4h+k tuusula/mattila

Myyjät olivat kiinnostuneet eräästä kohteestani ja pyysivät minut katsomaan heidän taloaan. Saimme talon kuvattua ja myyntiin nopeasti. Talo herätti heti kiinnostusta ostajissa, eikä ihme. Viimeistely oli huippuluokkaa. Oikeat ostajat tulivat yksityisnäytölle ja kaupoille pääsimme nopeasti.
kohdekuva

kerrostalo 3h+k kerava/sompio

Olimme myyjien kanssa nähneet jo aikaisemmin asuntoasioissa ja olin erittäin iloinen, että he ottivat minuun yhteyttä, kun piti myydä heidän koti. Tämä keskustan kolmio, kerrostalon ylimmässä kerroksessa (ei hissiä), alkoi olla heille auttamattomasti liian pieni, ja lähdimme myymään, toiveissa kaupat ennen uuden perheenjäsenen syntymää. Markkinatilanne ei ollut paras mahdollinen ja jouduimme hetken odottamaan oikeaa ostajaa. Ostaja löytyikin sitten lähempää kuin olimme edes osanneet odottaa, samasta yhtiöstä. Emme ihan kerinneet toiveaikatauluun, mutta ei paljoa puuttunut. Pieni tyttö syntyi vielä tähän osoitteeseen ja uuteen kotiin koko perhe pääsi muuttamaan nopeasti.
kohdekuva

omakotitalo 4h+k kerava/sompio

Myyjän äiti otti minuun yhteyttä arviokäyntiä varten. Hän kertoi suoraan, että aikovat myydä talon itse ja toivovat minulta vain hinnoitteluapua. Arvostan kovasti suoraa toimintaa ja autan tietenkin (kuluitta) mikäli pystyn. Kävi kuitenkin niin, että minut valittiin myymään taloa ja olin siitä hyvin otettu ja iloinen. Myyjän isä oli remontoinut talon todella laadukkaasti ja sen huomasivat myös ostajat. Oikea ostaja löytyikin nopeasti. Haasteena oli yläkerran aulan matala tila sekä kulkuväylä toiselle tontille pihan reunasta.

kohdekuva

paritalo 3h+k kerava/päivölänrinne

Myyjä oli kiinnostunut eräästä minulla myynnissä olleesta asunnosta. Teimme esittelyssä treffit hänen asunnolleen ja sovimme myynnin aloituksesta hyvin nopeasti. Erikoisuutena tässä asunnossa (ja koko yhtiössä) on mahdollisuus käyttöullakon muuttamisesta "asuintilaksi". Vaatii tietenkin työtä, mutta harva asunto kasvaa perheen kasvaessa :) Haasteena oli nykyiset neliöt, paritalokodilta odotettiin enemmän avaruutta.
kohdekuva

kerrostalo 4h+k kerava/tapulintori

Näihin myyjiin törmäsin erään kohteeni esittelyssä ja pyysin päästä katsomaan heidän asuntoaan. Pääsimme sopimukseen myynnin yksityiskohdista todella kivasti ja aloitimme työt. Kohde houkutteli erityisesti varttuneempaa väkeä sijaintinsa ja kuntonsa takia. Samoin koko (neliö) oli monelle mieleen. Mikäli muuttaa omakotitalosta keskustaan, niin yleensä tavaraa on kertynyt myös omakotitalon verran :)
kohdekuva

omakotitalo 5h+k kerava/sorsakorpi

Täällä myyjät hoitivat perinteisen välittäjien kilpailutuksen. Kohde/talo itsessään oli oikea remontoinnin taidonnäyte. Kaikki oli tehty. Tämä oli todellakin välittäjän ja ostajan unelmakohde. Plussaa kunto ja tehdyt remontit sekä iso, aidattu piha. Miinusta..... ei ole.
kohdekuva

kerrostalo 2h+k kerava/sompio

Nämä myyjät tulivat viereisen talon kolmion esittelyyn ja halusivat sen itselleen. Aloitimme heidän kaksion myyntityöt välittömästi ja saimme hyvin ostajia liikkeelle. Hyvä sijainti ja pohja ehdoton plussa, miinusta keittiön ja kylppärin kunto.
kohdekuva

omakotitalo 5h+k orimattila/keskusta

Suositusten kautta myyntiin tullut omakotitalo Orimattilan keskustan tuntumasta. Myytiin ensiesittelystä.
kohdekuva

kerrostalo 3h+k kerava/sompio

Tämä kerrostalokoti myytiin lähes välittömästi myynnin aloituksen jälkeen yksityisnäytöllä. Haasteena voisi mainita asunnon sijainnin talon ensimmäisessä kerroksessa, maan tasalla. Plussaa loistava sijainti lähellä keskustan palveluita, halutulla asuinalueella.
kohdekuva

kerrostalo 2h+k tuusula/mattila

Asiakkaani suositteli minua ystävälleen. Plussaa remontoitu kylpyhuone ja sauna. Oikea ostaja löytyi erittäin nopeasti.
kohdekuva

kerrostalo 1h+kk tuusula/mattila

Ihanaakin ihanampi yksiö! Loistavasti toteutettu remontti.

Olin myynyt tästä yhtiöstä monta asuntoa ja se ei ollut jäänyt huomaamatta näiltäkään omistajilta. Tämä asunto meni nopeasti ja ostaja oli erittäin tyytyväinen. Onnistuimmepa myymään myös hänen asunnon pois, kollegan välityksellä, ennen tämän asunnon kauppoja.

kohdekuva

kerrostalo 2h+k tuusula/mattila

Upeaa tunnelmaa! Tässäpä persoonallisesti sisustettu ja remontoitu asunto. Pääsimme kuvaajani kanssa toteuttamaan pitkäaikaisen haaveen iltakuvauksesta kynttilöiden valossa. Kuvista tuli suorastaan loistavat ja asunto myytiin hetkessä!
kohdekuva

omakotitalo 4h+k Mäntsälä/keskusta

Tämän talon myyjät löysivät minut ilmoittelun perusteella. Kiva, pienen perheen omakotitalo isohkolla tontilla. Ensiesittelyssä kävi 13 perhettä ja saimme heti kaksi tarjousta. 
kohdekuva

omakotitalo 4h+k kerava/savio

Asiakkaani oli suositellut minua koulukaverilleen, ja pääsin myymään hänen vanhempien asuntoa. Ensiesittelyssä kävi monta perhettä, mukaan lukien uusi omistaja.
kohdekuva

kerrostalo 3h+k tuusula/hyökkälä

Vanha naapurini. Ihanaa, että pääsin myymään tätä asuntoa.

Kaikki meni juuri niin kuin suunnittelimmekin. Nopeaa kauppaa.

kohdekuva

paritalo 2h+k mäntsälä/keskusta

Myyjä teki tarjouksen eräästä minulla myynnissä olleesta asunnosta ja lähdimme myymään hänen asuntoaan tarjouksen mentyä läpi. Myynti kesti kauemmin kuin olimme ajatelleet, mutta kaupoille pääsimme kuitenkin suhteellisen ripeästi, silloisen markkinatilanteen huomioon ottaen.
kohdekuva

erillistalo 3h+k tuusula/hyökkälä

Tämä asunto tuli minulle myyntiin asiakkaitteni jättämien palautteiden ansiosta. Päästiin myyjien kanssa hyvin sopuun yksityiskohdista ja saatiin asunto ripeästi myyntiin. Oikea ostaja tuli heti ensimmäiseen näyttöön ja saatiin ostotarjous. Uskon, että ostotarjouksen tekemistä avitti se, että kyseessä oli pieni "omakotitalo" isolla, aidatulla pihalla. Ja tietenkin kulttuurimaisemissa :)

kohdekuva

Rivitalo 3h+k Kerava/asema

Joulun välipäivinä tuli sähköpostia vanhoilta asiakkailta, jossa he kertoivat myyntiaikeissa ja toivovat minun pikaista käyntiä. Taloyhtiö oli minulle ennestään tuttu. Olin ollut myymässä kaikkia asuntoja laajan remontin jäljiltä, kun taloyhtiö oli vuokrauksen jäljiltä myyty eteenpäin. Kohde oli erittäin upea. Vanha, keskellä keskustaa, pönttöuuneja, lankkulattiaa ja hirsiseinää. Haasteena "oman" pihan puuttuminen, vaikka kyseessä on rivitalo. Asunto myytiin heti, ensimmäiselle asiakkaalle. 

kohdekuva

erillistalo 3h+k tuusula/kirkonkylä

Minut pyydettiin käymään suosittelujen perusteella. Yhtiö oli minulle tuttu jo ennestään. Tämän kohteen myynnin teki haasteelliseksi havaittu puutteellinen ilmanvaihto ja sen mukanaan tuomat ongelmat, joita alettiin juuri korjata. Sinnikäs, rehellinen työ palkittiin ja pääsimme kuin pääsimmekin asuntokaupoille. Hitaammin kuin olimme myyjien kanssa toivoneet, mutta kuitenkin.
kohdekuva

rivitalo 3h+k kerava/kaleva

Tämä oli minulle ennestään tuttu yhtiö. Nyt myynnissä olleen kolmion lisäksi olen myynyt tästä taloyhtiöstä yhden neliön. Tämän asunnon myyntiä helpotti myyjän upea sisustus. Samoin keittiöremontti oli tehty taidokkaasti. Plussaa oli myös avotakka sekä kokonaan aidattu piha. Miinuspuolena voisi mainita taloyhtiön vuosiluvun. Muutamia remontteja oli tulossa.

kohdekuva

kerrostalo 2h+k Kerava/untola

Tämän asunnon myyjä oli minun vanha asiakas. Olin myynyt hänen toisen asunnon aikaisemmin, hyvällä menestyksellä. Tälläkään kertaa myyjä ei tahtonut yhtään vähempää, kuin loistavan lopputuloksen. Myyjä on perfektionisti ja se ilmenee myös täydellisesti tehdyssä remontissa. Laatu maksaa, mutta onneksi aina löytyy ostajia, jotka arvostavat hyvin tehtyä työtä. Taloyhtiöön on tulossa remontteja, jossain vaiheessa, mutta asiansa osaava isännöitsijä ja hallitus ovat ottaneet ne hyvin huomioon jo tehdyissä asuntoremonteissa.
kohdekuva

omakotitalo 5h+k kerava/savio

Perinteisen näköinen omakotitalo ulkoapäin, sisällä piili yllätys :)

Haasteena tässä talossa oli (liian) isot neliöt. Iso toimistotila kakkoskerroksessa ja kellarissa hulppeasti varastointitilaa sekä erikoisuutena täysin toimiva, iso keramiikkapaja. Plussaa talossa oli se, että kaikki ns. asuintilat olivat yhdessä tasossa. 

kohdekuva

kerrostalo 2h+k helsinki/viikki

Tämä hitas-asunto tuli minulle myyntiin perinteisen välittäjien kilpailutuksen myötä. En ollut halvin, enkä edes "alueen" välittäjä (myyjän mielestä), mutta erinomainen suostuttelija minä olen :) Myyjälle suuri kiitos, että uskalsi luottaa vaistoonsa ja valita minut. Puheeni ei, tässäkään tapauksessa, ollut mitään sanahelinää, vaan tämä myytiin ensiesittelyssä. Tässä toki auttoi myös hitas-asuntojen haluttavuus, alue ja loistava, avoin pohjaratkaisu.

kohdekuva

erillistalo 5h+k kerava/keskusta

Ihana erillistalo aivan keskustan palveluiden äärellä. Asunnossa tehty remontti oli toteutettu erittäin hyvin. Tähän ihastui moni ja yksi perhe sai omakseen!
kohdekuva

rivitalo 4h+k kerava/päivölänlaakso

Ihana rivitalokoti halutulta alueelta. Tunsimme myyjän kanssa jo entuudestaan yhteisten tuttavien kautta. Kaupat järjestyivät nopeasti.