kiva kun klikkasit sivuni auki 

Tässä esittäydyn minä, Mia. Kupliva, omintakeinen asuntokaupan ammattilainen.
Olen ilokseni saanut palvella asiakkaitani Uudellamaalla jo yli kaksitoista vuotta.
Parasta tässä työssäni on edelleen, nyt ja aina, te hyvät asiakkaat, myyjät ja ostajat.
Suhtaudun suurella kiitollisuudella siihen, että saan olla osallisena teidän elämänne suurimmissa hankinnoissanne, sekä siitä luottamuksesta, jonka saan teiltä osakseni.

Me Bo:lla välitämme koteja uudella tavalla, freesillä otteella, tämän päivän työkaluin. Olemme asumisen ja unelmien asiantuntijoita. Meiltä saat kaikki asunnon myyntiin, ostamiseen ja parempaan asumiseen liittyvät palvelut raikkaalla asenteella, tyylillä, laadulla, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Kodit ja niiden myynti, markkinointi, rakentaminen, remontointi ja sisustaminen ovat intohimomme.
Me rakastamme sinun kotiasi. Nykyistä ja tulevaa. 

Tarjoamme asunnon myyjälle palvelukonseptin, joka nostaa asunnon hintaa ja arvoa.

Bo LKV:n tekijät ovat todellisia asumisen ja unelmien asiantuntijoita. Tarjoamme asunnon myyjille palvelukonseptin, joka yksinkertaisesti antaa enemmän palkkiolle vastinetta. Käyttöösi saat minun lisäksi kokonaisen markkinointi- ja suunnittelutiimin, joka löytää jokaisesta asunnosta sen hyvät puolet. Tuomme ne esille parhaalla mahdollisella tavalla, toimivimpia kanavia käyttäen.

Bo-tiimiimme kuuluu mm. huippuvälittäjiä, markkinoinnin ammattilaisia, stailaajia, graafikoita sekä ammattivalokuvaajia. Myyntityö aloitetaan aina perusteellisella kartoituksella: näin löydetään asunnon parhaat puolet ja toisaalta mahdolliset myynnin hidasteet."Bo LKV:lle on myönnetty Design from Finland -merkki ensimmäisenä kiinteistönvälitysyrityksenä.
Bo LKV on mullistanut asunnonvälityksen hyödyntämällä korkeatasoista muotoiluosaamista välitettävien asuntojen esillepanossa.
Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki myönnetään ainutlaatuiselle suomalaiselle muotoilulle, ja se kertoo yrityksen panostaneen edelläkävijänä suomalaiseen muotoiluun."
- Suomalaisen Työn Liitto 15.02.2018

KAHDEKSAN SYYTÄ VALITA MIA JA BO:

UPEA MYYNTISTAILAUS TAI -KALUSTUS

Tuomme asunnon parhaat puolet esiin ja poistamme myynnin esteitä. Herätämme tyhjän asunnon mittakaavan ja tunnelman eloon kauniilla sisustuksella.

SISUSTUSTUSLEHTITASOISET MYYNTIKUVAT 
Valitsemme parhaat kuvakulmat ja välitämme asunnon tunnelman katsojalle kuvien avulla. Tiimissämme toimii alueen lahjakkaimmat asuntovalokuvaajat.

TEHOKKAIMMAT MARKKINOINTIKANAVAT
Näymme siellä missä ihmiset ovat (digi, sosiaalinen, media, printti, tapahtumat, lifestyle jne.)

LYHYEMPI MYYNTIAIKA
Konseptimme ja huipputiimimme ansiosta myyntiaikamme on ollut lähes 50 % lyhyempi kuin alueen välitysliikkeillä keskimäärin.

HUIPPUTIIMI
Käytössäsi on kokonainen markkinointitiimi – graafikoita, valokuvaajia, sisustussuunnitelijoita ja markkinoinnin ammattilaisia.

POISTAMME TARVITTAESSA OSTAMISEN ESTEET
Autamme ostajia remontti- ja sisustussuunnittelussa jo ennen asunnon ostoa. Tarvittaessa toteutamme remontin ”avaimet käteen” -palvelulla.

HUIPPUVÄLITTÄJÄT
Intohimoisesti työhon suhtautuvat välittäjät, jotka ovat alueen parhaimmistoa. Me myymme yhdessä - oikeasti!

RAKASTAMME KOTEJA
Intohimoinen suhtautuminen asuntojen myyntiin ja markkinointiin näkyy erinomaisina tuloksina.


Mia p.0400-369 666, mia@bo.fi
Myyntipäällikkö, YKV, LKV, Partner, Kaupanvahvistaja


MIA:
Facebook: Bo LKV - Kiinteistönvälittäjä Mia
Instagram: Mia LKV  
Hashtag: #mialkv 
Pinterest: Mia LKV
Kotisivut: mialkv.fi

Bo:
Facebook: Bo LKV Helsinki / Bo LKV Espoo / Bo LKV Vantaa
Istagram: bo_helsinki / bo_espoo / bo_vantaa
Hashtag: #bo_helsinki #bo_espoo #bo_vantaa #bolkv #justboit #thisiswherethestorybegins
Pinterestissä Bo LKV
Kotisivut: bo.fi

Terveisin, 

MiaJK: Kiinteistönvälittäjän työ on yhtä vuoristorataa; olemme mukana niin iloissa, kuin suruissa ja tunnekuohuissakin. Joidenkin mielestä olen se paras ja ainoa välittäjä, joidenkin mielestä ihan tavallinen ja joidenkin mielestä jopa ihan kamala.
Jotta pystyt itse muodostamaan oman käsityksesi, niin alla on minusta kirjoitettuja palautteita kaunistelematta, mitään poistamatta tai lisäämättä, juuri niin kuin asiakkaani ovat sen halunneet sinulle kertoa.
Parhaan käsityksen kuitenkin saat, kun pyydät minut käymään luonasi tai tulet näytöilleni.
 

asiakkaat sanovat: