ET 3H+K TUUSULA

Isokarhunkierto 9a-f, 04300 Tuusula 70 m2 m² 298 000€ €

Tervetuloa tutustumaan ensi vuoden asuntomessujen upeimpaan kohteeseen!

Nämä premium-tason kodit ovat suunniteltu ja rakennettu täysin ajatonta laatua, modernia arkkitehtuuria, turvallista asumista, kestävää tulevaisuutta ja perinteitä kunnioittavaa rakennustapaa sekä silkkaa scandinaavista tyyliä silmällä pitäen.

Erillistalojen muodostama townhouse-kortteli sijaitsee Rykmentinpuiston parhaimmalla paikalla, takapihan näkymät suoraan puistoon, kaupunkiviljelmiin ja lammen yli metsään. Kortteli käsittää 13 taloa L, M, S ja XS koossa.

Townhouse- eli kaupunkipienkodeissa on hyödynnetty pohjoismaisen rakennusperinteen parhaita oppeja, kuten hengittävää massiivipuurakennetta, painovoimaista ilmanvaihtoa, sekä tuulettuvaa alapohjaa ja ullakkoa. Näin taataan kotien pitkäikäisyys, sekä asukkaille mahdollisimman terveellinen sisäilma.
Rakennusmateriaalien lisäksi myös pintamateriaaleissa käytetään puhtaita ja laadukkaita luonnonmateriaaleja, kuten puuta ja luonnonkiveä.
Talot lämpiävät maalämmöllä ja katoille asennetaan aurinkopaneelit.

Tämän 70 neliöisen XS-kodin sisääntulo on vaikuttava; näkymä läpi talon on suorastaan huumaavan avoin suoraan takapihalle ja puistoon. Avoimeksi jätetty kevyt portaikko lisää avaruuden ja valoisuuden tunnetta.
Avokeittiö – olohuone – oleskelutila sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, josta on käynti myös terassille ja omalle suojaiselle takapihalle.
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja iso, koko asunnon levyinen parveke takapihan ja puistoalueen suuntaan. Molemmissa kerroksissa on pesu- ja wctilat.

Hyvän kodin yksi keskeisimmistä kriteereistä on ammattimaisesti suunnitellut säilytystilat, jotka täällä on toteutettu erittäin laadukkaasti. Ensimmäisessä kerroksessa on 3,5 neliön lämmin varasto omalla sisäänkäynnillä, sekä tilava eteiskaapisto. Makuuhuoneissa on koko seinän leveydeltä täyspuisia kaapistoja ja ylä-aulassa tilava kodinhoitohuone / vaatehuone. Lisäksi erillinen ulkovarasto pihan perällä. Pyörät ja ruohonleikkurit mahtuvat yhteiskäyttövarastoon.

Jokaiselle asunnolle on oma autopaikka heti ulko-oven vieressä ja se on varusteltu sähköautolle sopivaksi.

Muuttamaan pääset heti messujen jälkeen syyskuussa 2020. Varaa oma kotisi heti.
Kohde ei ole näyttelyasunto.

Esittelyt tontilla tai Trä Digital -virtuaalisesti.