Nyt myynnissä olevat kohteeni:

 

kohdekuva

rt 4h+k järvenpää/kinnari

Ylänkötie 49-51 A 1, 04430 Järvenpää

102m2

229 000 €

UUTTA TULOSSA

Kysy lisää: Mia p.0400 369 666

kohdekuva

rt 5h+k tuusula/halkivaha

Halkivahantaival 2 B 7, 04300 Tuusula

102m2

318 000 €

UUTTA TULOSSA

Kysy lisää: Mia p.0400 369 666

kohdekuva

okt 5h+k kerava/savio

Katajatie 7, 04260 Kerava

119,5 / 176m2

369 000 €

UUTTA TULOSSA

Kysy lisää: Mia p.0400 369 666

kohdekuva

rt 4h+k espoo/tapiola

Kaskenkaatajantie 22c17, 02100 Espoo

98,5 / 118,5m2 

478 000 €

UUTTA TULOSSA

Kysy lisää: Mia p.0400 369 666

kohdekuva

RT 6H+K KAUNIAINEN/kasavuori

Kasavuorentie 16b6, 02700 Kauniainen

136 / 173m2

529 000 €

SKANDINAAVISTA TYYLIÄ MODERNILLA OTTEELLA

Tervetuloa tutustumaan upeaan ja valoisaan kotiin Kauniaisten Kasavuoren rinteeseen.

Tämä vuonna 1965 valmistunut 8 perheen rivitaloyhtiö tarjoaa vähäeleisen tyylikästä rakentamista luonnonkauniilla, vehreällä rinnetontilla. 
Asunto Oy Kasarinne on aikansa rakennusteknisesti ja tyylillisesti erittäin korkeatasoinen yhtiö, jossa on otettu huomioon modernin elämämisen tarpeet ja vaatimukset.
Arkkitehtuurillaan nämä rakennukset edustavat avarine tiloineen ja suurine lasipintoineen skandinaavista tyyliä ja jatkaa kauniisti samaa linjakkuutta viereisillä tonteilla sijaitsevien taloyhtiöiden kanssa.

Nyt myynnissä oleva asunto sijoittuu kahteen tasoon. Tilat ovat modernisoitu ja remontoitu hyvällä maulla, arkkitehtuuria kunnioittaen ja vastavat tämän päivän asumisen vaatimuksia. Tyylikkäät ajattomat ratkaisut miellyttävät vaativaakin ostajaa ja kodissa vallitsee seesteinen tunnelma.

Tämä koti on täynnä kauniita yksityiskohtia ja ensiluokkaisia materiaaliratkaisuja, toimivassa pohjaratkaisussa.
Täällä asut lähellä luontoa, mutta et joudu tinkimään palveluista ja hyvistä yhteyksistä.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k porvoo/näsi

Veteraanintie 4, 06100 Porvoo

110m2

232 000 €

Viihtyisällä rintamamiestaloalueella 1,5 kerroksinen omakotitalo omalla 1044 m2 tontilla, jossa erillinen rakennus pihasaunalla, autotallilla ja varastotilalla. Palvelut ja koulut kävelyetäisyydellä.

Taloon asennettu kaukolämpö 2003.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 5h+k tuusula/kellokoski

Suviniitty 8c, 04500 Kellokoski

127m2

315 000 €

IHANA PERHEASUNTO - TILAA JA AVARUUTTA

Tervetuloa tutustumaan tilavaan, vuonna 2007 valmistuneeseen omakotitaloon Tuusulan Kellokoskelle.

Pohjaratkaisultaan tämä talo on toimiva ja jokaisen tarpeet huomioon ottava.
Sisääntulokerroksessa avointa, yhteistä tilaa oleva keittiö, ruokailutila ja olohuone sekä saunaosasto. Olohuoneessa varaava takka sekä uloskäynti terassille.
Myös kodinhoitohuone sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa ja siitä on oma uloskäynti terassille.

Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Kolme kivan kokoista makuuhuonetta ja yksi iso makuuhuone omalla parvekkeella ja vaatehuoneella. Isoin makuuhuone toimii haluttaessa vaikka toisena olohuoneena. Yläkerrassa myös kylpyhuone.

Päättyvän tien päässä sijaitseva tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella kahden muun talon kanssa. Lisänä varasto, leikkimökki ja kaksi autokatospaikkaa. Piha on asfaltoitu.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

pt 4h+k pornainen/halkia

Maununtie 20a, 07190 Halkia

101m2

189 000 €

TILAVA VALKOTIILINEN PARITALOKOTI LUONNON KESKELLÄ 

Tyylikkäästi suunniteltuun kotiin ei voi olla ihastumatta. Koti täynnä kauniita yksityiskohtia, ensiluokkaisia materiaaliratkaisuja toimivassa pohjaratkaisussa. 
Etuovelta aukeaa näkymä asunnon läpi suoraan takapihalle. Kaikki pinnat, keittiö, kylpyhuone, sauna ja kodinhoitotilat + wc ovat remontoitu viimeisten vuosien saatossa. 
Värimaailma on valittu hillityn luonnonläheiseksi. Takkavaraus. 

Ala-aste lähellä ja nopea yhteys isoille teille. 

Laadukasta asumista moderneja ja puhdaslinjaisia koteja arvostaville luonnonkauniilla tontilla, tervetuloa tutustumaan!

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k tuusula/lahela

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 5h+k tuusula

Neitoperhontie 31, 04330 Lahela

142m2

448 000 €

VALOA, AVARUUTTA, SELKEÄLINJAISUUTTA JA TYYLIKKYYTTÄ

Tervetuloa tutustumaan kauniiseen, vuonna 2010 valmistuneeseen omakotitaloon. 

Talo sijaitsee Lahelan uudella pientaloalueella, turvallisesti lähes päättyvän tien päässä. Päivittäispalvelut, koulut ja päiväkodit ovat pienen matkan päässä, lenkkipolut ja luonto heti kotiovelta. 

Nykyiset omistajat ovat suunnitelleet tämän yhteen tasoon rakennetun kodin itselleen mieluisaksi ja pohjaratkaisu onkin arjessa hyväksi havaittu.
Korkeaa tilaa oleva olohuone, jossa varaava takka sekä uloskäynti terassille, avara ruokailutila sekä tilava keittiö isolla saarekkeella olivat perheen toivelistalla ykkösenä, hyvänä kakkosena kivankokoiset makuuhuoneet sekä iso kylpyhuone poreammeella.

Myös pihaan on panostettu. Terassi on iso ja sieltä pääsee suoraan saunaosastoon ja olohuoneeseen. Upea pionipenkki, marjapensaat ja istutukset ovat tarkkaan harkittuina ryhminä, unohtamatta omaa tilaa lasten leikeille. Leikkimökki ja tilava autokatos varastoineen, kivetyt kulkuväylät ja tuijarivistöt sekä takaosan pieni metsikko - kaikki on viimeistelty tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k kerava/savio

Varvikkotie 8 B, 04200 Kerava

128m2

289 000 €

PUUTALON HUUMAAVAA TUNNELMAA URBAANISTI KESKELLÄ KAUPUNKIA 

Sitä sanotaan, että vastakohdat täydentävät toisiaan ja tämä nyt myynnissä oleva talo on siitä loistava esimerkki. 
Talon sijainti ei voisi olla avoimempi; Saviontie ja junarata vieressä, lentokoneet yläpuolella, silti pihalla vallitsee lähes pysähtynyt rauha. Kasvit kasvavat istutuslaatikoissa, lapset leikkivät muumitaloa muistuttavassa leikkimökissä ja kolme kana-rouvaa kurkkii aidan takana, kun katselemme pihamaata ja tontin rajoja. Mihinkään ei ole kiire, eikä mikään häiritse. 

Myös talon sisältä löytyy kontrastia, kun uusi ja vanha kohtaavat, sulassa sovussa. Remontteja on tehty, hurjastikin, mutta niillä ei ole pyritty hävittämään talon tunnelmaa, päinvastoin. 
Pohjaratkaisu on säilytetty perinteisenä. Keskikerroksessa pääsee kiertämään muuria ympäri huoneesta toiseen ja yläkerrassa on kaksi huonetta. Myös kellari löytyy ja se on kellarina, kuten kuuluukin. 
Pesutilat ovat täysin modernit, samoin keittiö. Saunaa ei ole, vaan sen rakentaminen jää sinun vastulle. Pihasauna, kenties?

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k tuusula/lahela

Hernemäentie 47, 04330 Lahela

160,5m2

478 000 €

LINJAKKUUTTA, VÄHÄELEISYYTTÄ JA HARKITTUA SELKEYTTÄ

Nyt myynnissä jo klassikoksi muodostunut Kannustalojen Lato.
Kannustalojen sivuilla Ladon kuvaillaan olevan erikoinen ja jylhän linjakas talomalli, joka on nimensä mukaan saanut inspiraationsa perinteisestä suomalaisesta ladosta. 

Ensimmäinen mielikuva on todellakin hyvin latomainen, jota kuitenkin pehmentää talon lämpimän harmaa väritys sekä asfaltoitu piha autokatoksineen.
Harjakatto on jylhän jyrkkä ja itse talo on hahmoltaan selkeä suorakaide. Ikkunoita on paljon ja ne ovat koko seinän korkuiset. Ikkunoiden eteen liukuvat ikkunaluukut ovat taatusti tulleet tarpeeseen tämän kesän helteillä, maaviileästä huolimatta. Pääasiallisena lämmönlähteenä toimii maalämpö, vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Tunnelma sisustuksessa on harkitun selkeä, mutta samalla miellyttävän rento ja kodikas. Kevyttä skandinaavista tunnelmaa ja ihania yksityiskohtia. Huumaavaa tilantuntua lisää korkea huonekorkeus, joka mahdollistaa tilavan parven.
Pohjaratkaisun suunnittelussa ei olla tunteja säästelty ja mielestäni se onkin erittäin onnistunut. Jokaiselle on oma tila ja lisäksi vielä iso, yhteinen oleskelualue. 
Mikäli oman tilan tarve kasvaa ylivoimaiseksi on siihen ratkaisu autokatoksen yhteydessä olevassa lämpimässä ja ikkunallisessa varastotilassa. Tila käy loistavasti kotitoimistoksi tai vierashuoneeksi, siinä missä varastoksikin.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 6h+k tuusula/mattila

Kaarnatie 46, 04340 Tuusula

151m2

398 000 €

TILAA, VALOA, AVARUUTTA JA PELKISTETTYÄ TÄYDELLISYYTTÄ 

Tämä perinteiseltä puutalolta näyttävä ulkokuori, joka on valittu naapurustoon sopivaksi ja toteutettu Uulan perinnemaaleilla ja -sävyillä, kätkee sisäänsä upean yllätyksen. 

Kivetty pihatie ja rouheat betonirappuset johdattelevat ulko-ovelle, jonka avauduttua valo suorastaan mykistää tulijan. 
Valon kulkua ei ole yritettykään estää, vaan täällä on käytetty korkeaa tilaa, lasia ja avaruutta nerokkaasti hyväksi, jotta valo suodattuu sisään pehmeästi, luoden upean tunnelman. 

Sisätilojen muotokieli on modernin pelkistetty, jopa japanilaisvaikutteinen, ja sama tunnelma jatkuu aina ulkotiloihin asti. 
Jos pitäisi valita, mikä on upeinta tässä talossa, niin voisi olla vaikea päättää onko se ikkunoiden paljous, huonekorkeus, mosaiikki-laatat, sormipaneelit vai kenties vanhempien makuuhuone isoine vaatehuoneineen ja parvekkeineen. Kokkaaja saattaisi valita tilavan saarekkeellisen keittiön sekä ihanan lasiterassin, perheen miesväki autokatoksen ja hyvät säilytystilat, ja perheen lapset taas ihastuisivat makuuhuoneisiin, joissa on täysin oma rauha sekä suojaisaan pihaan, jossa on tilaa leikkiä ja olla. 
Ehkä voiton veisi kuitenkin tilajaottelu, sillä mielestäni arkkitehti on onnistunut työssään loistavasti. Tämä nykyisille omistajille 2003 valmistunut koti on hieno esimerkki siitä, mitä hyvällä suunnittelulla, selkeillä toiveilla ja ammattitaidolla on mahdollista saavuttaa. Tervetuloa kokemaan tämän talon huumaava tunnelma itse!

Etuovi Oikotie
kohdekuva

rt 2h+k espoo/tuomarila

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

rt 2h+k espoo/tuomarila

Kaksoiskiventie 37b5, 02760 Espoo

47m2

225 000 €

UUDISKOHDE


Tervetuloa tutustumaan Espoon Tuomarilaan juuri valmistuneeseen rivitaloyhtiöön, jossa uusia asukkaita odottaa vielä neljä uutta kotia. 

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 5h+k tuusula/hyökkälä

Kajomäentie 6, 04310 Tuusula

227m2

495 000 €

UPEA OMAKOTITALO LAPSIPERHEIDEN SUOSIMALLA ALUEELLA 

Tässä kauniissa omakotitalossa on kaikki mitä toivoa saattaa ja jopa vielä enemmän! Jo pelkästään piha vie jalat alta! 

Upeasti kivetty piha ja pihatie johdattelevat katetulle etuovelle. 
Pääsisäänkäynti avautuu tilavaan eteisaulaan, jonka hulppea huonekorkeus sekä lattiasta kattoon ulottuvat lasipinnat suorastaan mykistävät valoisuudellaan. Kodin keittiö jää sisäänkäynnistä oikealle ja jatkuu luontevasti tilavana kodinhoitohuoneena, josta myös uloskäynti. 
Myös kodin kolme makuuhuonetta sijaitsevat alakerrassa, samoin iso vaatehuone. 
Saunaosasto sijaitsee heti takkahuoneen vieressä, josta myös käynti pihan terassille. 

Yläkerta on suunniteltu pelkästään rentoa oleskelua ja yhdessäoloa varten. Tila on suorastaan mykistävä! Koko kerroksen suuruiseen avoimeen tilaan mahtuu isompikin sohvaryhmä ja ruokapöytä. Toki voit myös jaotella tilan omien tarpeiden mukaan. 
Yläkerrassa on lisäksi pieni keittiö, kylpyhuone ja tilava makuuhuone sekä kaksi parveketta. 
Säilytystilaa kodissa on erittäin paljon, joka onkin yksi mutkattoman arjen kulmakivistä. 

Suuri tontti on monimuotoinen ja helppohoitoinen. Laajat terassi- ja nurmialueet, etupihan kivetykset ja yhden auton pieni autotalli sekä tilava parkkipaikka tekevät tämän kodin pihapiiristä täydellisen! Täällä on tilaa leikkiä, pelata ja viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. 

Hyökkälä on yksi suosituimmista ja halutuimmista asuinalueista koko Tuusulan alueella. Koulut ja päiväkodit lähistöllä sekä kaikki päivittäispalvelut. Nopea yhteys isoille teille ja verrattain hyvät julkiset yhteydet. Luonto ja luonnon läheisyys, vehreys, kivat ulkoilureitit ja -maastot sekä tietysti Tuusulanjärvi ympäristöineen - täällä on hyvä asua ja elää.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k vantaa/ pohjois-nikinmäki

Särkitie 14a, 01490 Vantaa

90m2

385 000 €

ONKO TOIVEISSA MODERNI, MUTTA SILTI LÄMMINHENKINEN UUSI KOTI?

Tervetuloa tutustumaan vuonna 2016 valmistuneeseen omakotitaloon Vantaan Nikinmäkeen.

Tämän kodin tilat sijoittuvat kaikki yhteen tasoon ja pohjaratkaisu on sanalla sanoen nerokas. Kaikelle on hyvä tila, eikä yhtään neliötä ole tuhlattu.
Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä isoa tilaa, josta käynti lähes koko talon levyiselle terassille. Makuuhuoneet sijoittuvat talon takaseinälle ja saunaosasto heti sisääntulon viereen.

Energiatehokas poistoilmalämpöpumppu, varaava takka sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Mahdollisuus rakentaa lisäksi vaikka autotalli (oikeutta jäljellä noin 40 neliötä).

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k Tuusula/myrtinoja

Myrtinmäenkuja 1, 04300 Tuusula

153m2

445 000 €

UPEA, KOLMEEN TASOON RAKENNETTU TALO KULMATONTILLA

Etsitkö vaaleaa, valoisaa ja avaraa kotia, jossa on tilaa ihan kaikille ja kaikelle?

Tervetuloa tutustumaan vuonna 2004 kulmatontille rakennettuun pakettitalojen vastakohtaan.
Talon pohjaratkaisu on sanalla sanoen loistava! Loppuun saakka mietitty ja harkittu kokonaisuus toivottaa niin perheet, kuin pariskunnatkin viihtymään!

Myös tontti sekä talon sijoittelu tontille on mietitty tarkasti jo rakennusvaiheessa. Vanhasta pihasaunasta sekä täysikasvuisista puista ei ole jouduttu luopumaan luovan ajattelun johdosta. 

Talo on kuin olisi aina ollut paikallaan - sitä hyvä arkkitehtuuri on parhaimmillaan.
Etuovi Oikotie
kohdekuva

rt 3h+k kerava/savio

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY
Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k+ateljee lohja/nummi

Sepänpolku 4, Lohja

147m2

495 000 €

UPEA, PERSOONALLINEN JA MONIMUOTOINEN KOTI JA ATELJEE ALLE TUNTI HELSINGISTÄ

Vuonna 2006 valmistunut Jämerä kivitalo Gabro, on todellinen valkoinen helmi Nummen kulttuurimiljöön upeissa maisemissa.
Gabro on tyylikäs, erittäin valoisa ja tilasuunnittelultaan selkeä, moderni koti.
Sisääntuloaula on ylellisen avara. Keittiön, ruokailun ja olohuoneen välillä on näköyhteys, tilanjakajina toimivat keittiösaareke ja takkaseinä. Service -osastossa sijaitsevat kodinhoito- ja saunatilat ketjussa toisiinsa liittyen.

Olohuone on kahden kerroksen korkuinen ja sen lasiseinä korostaa luontoyhteyttä. Kaikki makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Talon suuret, suojaisat terassit antavat mahdollisuuden nauttia luonnosta ja omasta pihapiiristä.

Piha on luonteeltaan kivipuutarha suomalaisittain - kalliota, kiveä, sammalta, puuta. Pihassa on pyritty luonnonmukaisuuteen, rauhallisuuteen, helppohoitoisuuteen. 
Piharakennuksessa sijaitsee tilava varasto- ja työskentelytila, rakennuksen päädyssä olevaan autokatokseen mahtuu kaksi autoa.

Pitkäjärven rantaan on matkaa n.400m, rannalla on kaupungin ylläpitämä uimaranta ja mm. pienvenevalkama.

Vireä Nummen kirkonkylä sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, moottoritie molempiin suuntiin.
Idyllinen Nummen kirkonkylä sisältyy laajaan valtakunnallisesti arvokkaaseen Nummenjoen-Pusulanjoen viljelylaaksoon sekä valtakunnallisesti merkittävään rakennettuun kulttuuriympäristöön.
Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 2h+kK tuusula/klaavonkallio

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

pt 5h+k hyvinkää/mustamännistö

Tienhaarankatu 3a, 05820 Hyvinkää

150m2

279 000 €

EDUSTUSKÄYTTÖÖN SUUNNITELTU ISO KOTI LOISTAVALLA SIJAINNILLA 

Historian lehtien havinan melkein aistii, kun nousee asunnon muutamat jykevät portaat ja avaa sormipaneeleilla koristellun ulko-oven. 

Upea, iso olohuone täynnä valoa ja tunnelmaa! Marmoriset ikkunalaudat, lämmin puu lattiassa ja voih, mitkä portaat ja kaiteet! 
Uskon, että tähän VR:n johtajille suunnitellun asunnon olohuoneeseen on tarkoitus laittaa myös se fiinimpi ruokapöytä. Tilaa sille ainakin on. 
Mahtuu se toki keittiöönkin, joka on juuri uudistettu muun asunnon tavoin. Keittiöstä käynti suojaisalle terassille, jonka näköesteenä on tyylikäs vaakarimoitus. 
Keskikerroksessa on lisäksi kolme makuuhuonetta ja pesutilat. 

Yläkerrassa on pelkästään yksi makuuhuone - korkeaa, avaraa ja valoisaa tilaa, oma kylpyhuone, hurjasti säilytystilaa sekä siistit, isot ullakkotilat huoneen kummallakin puolella. 

Kellarikerroksessa on upean saunaosaston ja kodinhoidollisten tilojen lisäksi myöskin hurjasti säilytystilaa. Pohjakuva näyttää sokkeloiselta, mutta itse tila ei ole sitä. Uskon, että jokainen löytyy tiloille hyvää käyttöä, ainakin miehet tilavalle autotallille. 
Autotalli on pitkä ja melko kapea. Iso auto saattaa tuoda haasteita, mutta ainakin nykyisen omistajan '59 Corvette mahtui sinne hyvin ja ohi pääsin naarmuttamatta maalipintoja. 

Tontti on 1771m2 ja se on jaettu puoliksi 3b:n kanssa hallinnanjakosopimuksella. 
Mahdollisuus rakentaa lisäksi autotalli- tai -katos itselle. 
Kaukolämpö. 
 

Etuovi Oikotie
kohdekuva

pt 5h+k hyvinkää/mustamännistö

Tienhaarankatu 3b, 05820 Hyvinkää

148m2

259 000 €

EDUSTUSKÄYTTÖÖN SUUNNITELTU ISO KOTI LOISTAVALLA SIJAINNILLA

Historian lehtien havinan melkein aistii, kun nousee asunnon muutamat jykevät portaat ja avaa sormipaneeleilla koristellun ulko-oven.

Upea, iso olohuone täynnä valoa ja tunnelmaa! Isot ikkunalaudat, lämmin puu lattiassa ja voih, mitkä portaat ja kaiteet!
Uskon, että tähän VR:n johtajille suunnitellun asunnon olohuoneeseen on tarkoitus laittaa myös se fiinimpi ruokapöytä. Tilaa sille ainakin on. Mahtuu se toki keittiöönkin, joka on juuri uudistettu muun asunnon tavoin. Olohuoneesta on käynti suojaisalle terassille. 

Keskikerroksessa on lisäksi kolme makuuhuonetta ja pesutilat.
Yläkerrassa on pelkästään yksi makuuhuone - avaraa ja valoisaa tilaa, erillis-wc, hurjasti säilytystilaa ja oma vaatehuone sekä siistit, isot ullakkotilat huoneen kummallakin puolella.
Kellarikerroksessa on upean saunaosaston ja kodinhoitotilat sekä tilava autotalli.

Tontti on 1771m² ja se on jaettu puoliksi 3a:n kanssa hallinnanjakosopimuksella.
Mahdollisuus rakentaa lisäksi autotalli- tai -katos itselle.
Kaukolämpö.

Sen lisäksi, että koti hurmaa sinut ensisilmäyksellä - rakastut varmasti myös ympärillä olevaan asuinalueeseen ja luonnon läheisyyteen. Täällä on hyvä asua ja elää. Tervetuloa tutustumaan unelmakotiisi paikanpäälle!

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 2-3h+k kerava/keskusta

Sibeliuksentie 4a3, 04200 Kerava

71,5m2

325 000 €

VIIHTYISÄÄ JA VALOISAA ASUMISTA LOISTAVALLA SIJAINNILLA 

Etsitkö uutta kotia huippusijainnilla, kuitenkin luonnon ja loistavien liikenneyhteyksien varrelta? 

Nyt myynnissä ensimmäisen kerroksen upea kulmahuoneisto vuonna 2002 rakennetusta talosta. 
Tämä koti tarjoaa ison olohuoneen, suojaisan keittiön ja kivan makuuhuoneen lisäksi hotellimaisen saunaosaston sekä tilavan lasitetun parvekkeen ja upean, vehreän terassin - näkymät suoraan Keravan keskuspuiston ja -altaan suuntaan. 

Asunto on kokenut täydellisen muodonmuutoksen 2016. Kaikki pinnat ovat uudistettu, keittiö ja kylpyhuone remontoitu sekä terassi siistitty. 

Hissillä kulku suoraan parkkihalliin, jossa sijaitsee omilla osakkeilla oleva autohallipaikka (mahdollista ostaa kaupan yhteydessä 15 000€). 

Keravan paraatipaikalle rakennettu Asunto Oy Keravan August on tyylikäs 7-kerroksinen asuintalo erinomaisella sijainnilla. Kerava tulee tarjoamaan asukkailleen lähivuosina loistavien kulkuyhteyksien sekä keskuspuiston lisäksi uudistetun kävelykadun ainutlaatuiset palvelut. 

Taloyhtiössä on ovisummerit sekä kameravalvonta ja asunnossa lisäksi Verisuren hälytysjärjestelmä. 

Tervetuloa keskuspuiston asukkaaksi!

Etuovi Oikotie
kohdekuva

onko tämä sinun kotisi paikka?

Tervetuloa asiakkaakseni!

Soita tai meilaa, viestittele tai whatsuppaa - sovitaan treffit ja katsotaan miten saamme juuri sinun kodistasi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Suuri kiitos jo etukäteen. Odotan innolla yhteydenottoasi!

kohdekuva

lt 3h+k tuusula/amer

Aromikuja 4d20, 04320 Tuusula

59,5m2

178 000 €

RIVITALON TUNNELMAA, KERROSTALON HELPPOUTTA?


Tervetuloa tutustumaan Tuusulan Ameriin vuonna 2003 rakennettuun luhtitalon ensimmäisen kerroksen läpitalon huoneistoon.


Tämä kompakti kokonaisuus tarjoaa kaiken mitä kolmiolta toivotkin. 
Avoin keittiö-olohuone, hyvänkokoiset makuuhuoneet, kivasti säilytystilaa sekä tilava kylpyhuone. Lisänä lasisten pariovien takaa aukeava, avara terassi ilta-aurinkoon.


Autopaikat vieressä, samoin varastotilat sekä taloyhtiön sauna. 
Palveluihin vain pieni matka, bussipysäkki Helsinkiin ja Hyrylään lähes vieressä ja vastavalmistunut hirsinen päiväkoti naapuritiellä.
Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta rakentamisesta ja tunteesta, jonka vain kiva koti voi saada aikaan!

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k helsinki/tapaninvainio

Kastanjatie 4, 00780 Helsinki

145m2

567 000 €

TERVETULOA VEHREÄÄN TAPANINVAINIOON


Täällä sinua odottaa upeasti saneerattu koti kolmessa tasossa.
Pohjaratkaisu on monimuotoinen, mielenkiintoinen ja toimiva. Alakerrassa autotalli ja saunaosasto, yläkerrassa makuuhuoneet ja keskikerroksessa oleskelutilaa.


Piha on vehreä, hyvin hoidettu ja toteutettu pihasuunnittelijan suunnitelman mukaisesti. Vesiaihe suihkulähteineen, käytäviä, istutusryhmiä ja oleskelualueita sekä huvimaja ja marjapensaita.
Rauhallisesta sijainnistaan huolimatta talo sijaitsee lähellä palveluja, kouluja sekä päiväkoteja ja alueelta on hyvät kulkuyhteydet. 


Tapaninvainio on alueena pientalovaltaista, haluttua asuinaluetta. Täällä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.
Alueella on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet mm. Vantaanjoen maastoissa ja Tuomarinkylän kartanon läheisyydessä.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

rt 3h+k kirkkonummi/jolkby

Sarvitie 3, 02400 Kirkkonummi

81,5m2

199 000 €

UPEA, YKSITASOINEN RIVITALOKOTI LUONNON HELMASSA


Tervetuloa Jolkbyyn! Täällä sinua odottaa yhteen tasoon rakennettu rivitalo-kolmio metsikön laidalla.


Pohjaratkaisu on hyvä ja toimiva. Vuonna 2014 remontoitu keittiö on iso ja lasku- sekä työskentelytilaa on paljon. Makuuhuoneet sijoittuvat asunnon molemmin puolin. Toisessa on iso vaatehuone ja toisessa kaapistot. Olohuone on avoin ja valoisa. Käynti takapihalle, johon juuri rakennetaan terassia ja väliaitoja.


Sadevesien ohjaus, salaojat, yläpohja sekä tukimuurin remontit ovat loppusuoralla, Pääset nauttimaan valmiista lopputuloksesta jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 2h+kk järvenpää/keskusta

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 5h+k hausjärvi/ryttylä

Talotie 6, 12310 Ryttylä

135m2

198 000 €

VALOA, TILAA, AVARUUTTA JA OMAA RAUHAA!

Rauhallisella, kauniilla Ryttylän kylällä HETI VAPAA 2005 valmistunut isommallekin perheelle soveltuva yksitasoinen omakotitalo lapsiperheiden suosimalla asuinalueella. Tasainen, oma tontti 1507 m2.

Asunnossa on tilava keittiö vaaleasävyisine kaapistoineen, neljä makuuhuonetta, kahden suihkun pesuhuone, käytännöllinen kodinhoitohuone sekä lämpöä antamassa varaava takka, puuhella sekä ilmalämpöpumppu.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään omakotitaloon, joka ei suurempia remontteja kaipaa.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt-tontti tuusula/fira

Firantie 3, 04320 Tuusula

Tontin pinta-ala 1470m2

137 000 €

Iso, 1470m2 tontti loistavalla sijainnilla rakennuspaikaksi omakotitalolle.
Myyjän hakema poikkeuslupa vanhentunut ja uusi haettava rakentamista varten. Sähköliittymä ja kunnan vesi valmiina, viemäri rajalla. Maaperätutkimus tehty.
Tontilla sijaitsee hirsirunkoinen pieni omakotitalo. 
Ostaja vastaa tontin siistimisestä ja rakennusten purkamisesta kustannuksineen.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

rt 2h+k mäntsälä/valkamanpelto

Kaislikontie 1 as 4, 04600 Mäntsälä

57m2

128 000 €

VALOISA RIVITALOKOTI LOISTAVALLA SIJAINNILLA 

Ihastuttava huoneisto pitää sisällään runsaskaapistoisen keittiön, joka yhdistyy valoisaan olohuoneeseen. Olohuoneesta kulku rauhalliselle takapihalle, jonka terassilla nautit niin kesäpäivistä kuin värikkäästä syksystä tai vilvoittelet oman saunan kuumien löylyjen jälkeen.

Huoneiston säilytystiloina toimii eteisen kaapisto, makuuhuoneen vaatehuone sekä pihavarasto ja oma autotalli. Lisäksi huoneistossa on ilmalämpöpumppu ja taloyhtiössä kaapeli-TV.

Valkamanpellon asuinalue sijaitsee keskustan ja Mäntsälänjoen itäpuolella, keskustaan matkaa n. 1 km. Hyvät ulkoilumaastot lähellä.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k mäntsälä/pitkäaro

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k+savusauna kirkkonummi/oitmäki

Veräjätie 49B, 02510 Oitmäki

175m2

445 000 €

OMALEIMAISTA, EKOLOGISTA ARKKITEHTUURIA JA LUONNON RAUHAA
Sekä Suomessa että ulkomailla ruhtinaallisesti arvostettu ja palkittu huippuarkkitehti (SAFA) Olavi Koponen on suunnitellut ja toteuttanut tämän täysin uniikin, modernin piilopirtin Leijan keskelle Kirkkonummen vehreää metsä- ja maalaismaisemaa. Avarat näkymät kohti peltoa ja yli kuudentuhannen neliön metsätonttia tuo jo sinällään meditoivaa rauhaa. Olavi Koposen käsialaa on myös asuntomessujen Talo Kotilo.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k Orimattila/niinikoski

Leipälänhaara 35, 16350 Niinikoski

161m2

165 000 €

MYYNNISSÄ KESKEN JÄÄNYT UNELMA 
Haaveiletko sinä rakentamisesta luonnon rauhaan, oman pienen lammen rantaan? 
Tervetuloa tutustumaan Honkatalojen upeaan 2-tasoiseen omakotitaloon, jossa sinua odottaa siistit sisätyöt. Talon valmiusaste 70%. 
Tontti lohkotaan sinulle sopivaksi ja pinta-ala tulee olemaan 5000m2.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt-tontti lohja/vappula

Halolankuja/Haarsillankaari, 08700 Lohja

tontin koot 950-1315m2

9 kpl omakotitalotontteja myynnissä Lohjalla.

Kysy lisää: Mia p.0400 369 666

kohdekuva

okt-tontti kerava/sompio

Vilkastuksentie 5B, 04200 Kerava

tontin koko 699m2

Kysy lisää: Mia p.0400 369 666