Nyt myynnissä olevat kohteeni:

 

kohdekuva

okt 6h+k helsinki/karhusaari

Skutholminkaari 1, 00890 Helsinki

221m2

738 000 €

UUTTA TULOSSA

Lisätietoja: Mia p.0400 369 666

kohdekuva

kt 2h+k helsinki/kallio

Franzéninkatu 20 A 22, 00500 Helsinki

62,5m2

488 000 €

UUTTA TULOSSA

Lisätietoja: Mia p.0400 369 666

kohdekuva

okt 5h+k tuusula/lahela

Neitoperhontie 18, 04330 Lahela

150m2

498 000 €

Arvostatko laadukasta rakentamista tinkimättä kauneudesta, tunnelmasta ja tyylistä? 

Nyt vapautumassa Lahelan pientaloalueelta todella upea Kannustalo! 

Tämä yhteen tasoon vuonna 2010 valmistunut talo sijaitsee omalla 906m2 tontilla, lämmitysmuotona kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä lämmöntalteenotolla. 
Talon pohjaratkaisu on todella onnistunut ja toimiva; keittiö ja isot oleskelutilat ovat talon kaakkois/eteläpäädyssä ja makuuhuoneet omassa rauhassaan talon toisessa päädyssä. 
Yksi ehdottomasti parhaita puolia on normaalia korkeampi, 2,84 metrin huonekorkeus, joka tuo ihanaa avaruutta huonetiloihin. 

Nykyiset omistajat ovat rakennuttaneet talon itselleen omien toiveidensa mukaisesti ja suunnittelussa onkin lähdetty toteuttamaan perinteistä 1900-luvun tyyliä leveine listoineen ja harkittuine yksityiskohtineen. Massiivipuukaapistot, kivitasot, Uulan perinnemaalit, pönttöuuni - tyylikäs, kodikas ja tunnelmallinen koti. 

Myyjän sanoin: 
"Talomme ehdoton suosikkitilamme on keittiö. Keittiö on todella tilava ja valoisa. Sinne mahtuu helposti useampikin kokki eikä työtasotila ole ikinä loppunut kesken. Aamuisin keittiö kylpee auringonvalossa, mikä ihastuttaa aina vain! 

Toinen talon suosikkipaikoistamme ovat katetut ja lasitetut terassimme. Lasitetulla terassilla tarkenee istuskelemaan huhtikuusta pitkälle syksyyn. Kesällä terassille paistaa ihanasti ilta-aurinko. Kalusteita ei tarvitse siirrellä tai suojata talveksi. Keväällä huolloksi riittää imurointi, ikkunoiden pesu ja pölyjen pyyhkiminen. 
Terassin saunan puoleinenkin pääty on lasitettu. Siellä on mukava istuskella lukemassa riipputuolissa tai vilvoitella saunan jälkeen. 
Lasitettujen terassien väliin jää vielä pitkä pätkä katettua terassia, jolla mahtuu hyvin keinumaan, grillaamaan ja ottamaan aurinkoa." 

Asuinalue on uudehkoa, lapsiperheiden suosiossa olevaa aluetta. Päiväkodit ja koulu, sekä leikkipuistot ja ulkoilumaastot lähistöllä. Talo sijaitsee päättyvän tien varrella, joka tekee ajotiestä turvallisemman myös perheen pienimmille.
Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 3h+k kerava/sariolanmäki

Lemminkäisentie 21a, 04230 Kerava

104m2

682 000 €

Villa Lahti on kokonaisuus, joka muodostuu omakotitalosta atriumpihoineen ja terasseineen sekä kahden auton autotallista varastohuoneineen. Koko komeus on nimensä mukaisesti kuin lahden poukama, suojaisasti ja turvallisesti jykevien muurien suojissa, suunniteltu täyttämään koko tontti vesiaiheineen, kiveyksineen ja istutuksineen. 

Upeat sisustusvalinnat mukailevat talon tyylipuhdasta ja modernia arkkitehtuuria. 
Ajattomat ja korkealaatuiset materiaalit, kuten lasi, puu, kivilaatta ja sementti luovat tiloihin ylellisen ja yhtenäisen tunnelman, ja suuret ikkunapinnat tuovat atriumpihat osaksi sisätiloja. Sisätiloihin on suunniteltu kiinnostavia yksityiskohtia, jotka korostavat kohteen arkkitehtuuria ja tuovat tiloihin yksilöllisen ja viimeistellyn ilmeen. 
Oleskelutilojen katseenvangitsijana toimii rouheapintainen takka, joka tuo tunnelmaa sekä olohuoneen että ruokailutilan puolelle. 
Päämakuuhuone on sijoitettu omaan rauhaan, erilliseen siipeen, samoin pienempi yleishuone on omassa siivessään ja sopii niin makuuhuoneeksi, työskentelyyn kuin vierashuoneeksikin.  
Talon kylpyläosasto sijoittuu talon keskiosaan omaksi kokonaisuudekseen. Ylellisistä kylpytiloista on lähes suora kulku ulos, jossa isokokoinen atriumpiha toimii kesäaikana suojaisana ja viihtyisänä lisäolohuoneena. 

Kiinteistö on lähes täysin automatisoitu hälytysjärjestelmiä myöden. Sinun tehtäväksi jää nauttia valmiista, täydellisestä kokonaisuudesta!

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 3h+k helsinki/sörnäinen

...

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 3-4h+h tuusula/myrtinoja

Myrtinmäenkuja 1, 04340 Tuusula

153m2

398 000 €

Etsitkö vaaleaa, valoisaa ja avaraa kotia, jossa on tilaa ihan kaikille ja kaikelle? Tilavia huoneita ja laajoja terasseja - arjen luksus asumisen ja elämisen lähtökohtana? 

Tervetuloa tutustumaan arkkitehdin vuonna 2004 kulmatontille räätälöimään pakettitalojen vastakohtaan. 
Talon pohjaratkaisu on sanalla sanoen täydellinen! Loppuun saakka mietitty ja harkittu kokonaisuus toivottaa niin perheet, kuin pariskunnatkin viihtymään! 

Sisääntulokerroksen keittiö, ruokailutila ja olohuone rytmittyy kivasti varaavan takan ympärille ja iso, katettu patio jatkaa seurustelutilaa ulos saakka. Tilava ja toimiva kodinhoitohuone sijaitsee myös tässä kerroksessa. 
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja saunaosasto sekä pieni aulatila vaikka työpisteeksi tai lasten leikkipaikaksi. 
Kellarikerroksen tila on hyödynnettävissä lähes miten kukakin toivoo. Suurinta huonetta ei ole jaettu, vaan jokainen saa itse päättää mihin tarkoitukseen tilat haluaa käyttää. Kerroksessa on myös kaksi pienempää huonetta, viinikellari sekä tekninen tila ja wc. Kellarikerroksesta on kaksi erillistä uloskäyntiä, joten tila palvelee tarvittaessa myös yritystoimintaa. 

Myös tontti sekä talon sijoittelu tontille on mietitty tarkasti jo rakennusvaiheessa. Vanhasta pihasaunasta sekä täysikasvuisista puista ei ole jouduttu luopumaan luovan ajattelun johdosta. Tarpeen vaatiessa tontille mahtuu autokatos, miksei jopa autotallikin (rakennusvalvonnan hyväksynnällä, tietenkin). 

Talo on kuin olisi aina ollut paikallaan - sitä hyvä arkkitehtuuri on parhaimmillaan.
Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 2h+k kerava/kilta

Kankurinpolku 7 B 30, 04200 Kerava

61,5m2

88 000 €

TILAA, VALOA JA LUONTOA 

Tervetuloa tutustumaan kivaan, läpitalon kaksioon Keravan Kiltaan. 

Tämä hissitalon neljännen kerroksen asunto on valoisa ja avara. Pohjaratkaisu on selkeän toimiva ja mahdollistaa myös esim. olohuoneen jakamisen eri toimintoihin. Säilytys- ja kaappitilaa on runsaasti. 

Talo sijaitsee pyörätien vieressä, autovapaalla alueella. Sijainti on erinomainen, lähdet sitten mihin suuntaan tahansa. Bussit kulkevat Tuusulantietä keskustaan, Hyrylään ja Helsinkiin ja pyörällä pääset Keravan juna-asemalle viidessä minuutissa.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 2h+k helsinki/harju

Aleksis Kivenkatu 16a27, 00500 Helsinki

70m2

VUOKRAUS   1350€/kk

Upealla sijainnilla oleva ylimmän kerroksen tilava kaksio.

Hyväkuntoinen ja hyväpohjainen asunto isolla terassiparvekkeella. Keittiössä hyvin lasku- ja kaappitilaa sekä kiva kattoikkuna. Yhdistetty keittiö-ruokailutila-olohuone, tilava eteinen, kylpyhuone ja makuuhuone.

Hissi tulee 7.kerrokseen, josta yhdet raput ylös.
Julkisivuremontti tulossa (talo huputetaan jossain vaiheessa). Remontin yhteydessä terassiparveke lasitetaan ja katetaan.

Asunto vapautuu uudella asukkaalle 01.01.2019. 
Olethan töissä, ei lemmikkieläimiä, ei tupakointia, luottotiedot tarkistetaan.
Kahden kuukauden vuokraa vastaava summa vakuusmaksuna.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 5h+k kirkkonummi/myllykylä

...

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 2h+k kerava/keskusta

Sibeliuksentie 2a26, 04200 Kerava

61m2

278 000€

Upea kaksio, upealla sijainnilla - kattoterassi ja iso, lasitettu parveke! 

Tervetuloa tutustumaan upeaan läpitalon kaksioon Keravan parhaimmalla paikalla. 
Tässä viidennen kerroksen kaksiossa on toimiva, muunneltavissakin oleva pohjaratkaisu sekä hulppeat näkymät. 
Huoneet ovat kivan kokoiset ja säilytystilaakin on runsaasti. 

Vuonna 2002 valmistunut taloyhtiö on hyvin pidetty ja hoidettu. Itse asunnon pintoja voisi huoltaa ennen muuttoa (maalia yms). 

Asunnon yksi parhaista puolista on ns. extra-tilat; tilava, lasitettu parveke sekä upea kattoterassi. 
Lasitettu parveke on aamuauringon suuntaan ja on koko huoneiston levyinen. Terassi on ilta-auringon suuntaan, osittain katettu ja kokonaan aidattu. 

Sijainti ja sijoittelu ei voisi olla parempi; esteettömät näköalat Keravan kattojen yli kahteen suuntaan. 
Upea, urbaani sijainti, palveluineen ja yhteyksineen.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 5h+k tuusula/lahela

Alaniitynkaari 8, 04330 Lahela

148,3m2

335 000 €

VALOISA JA KOTOISA OMAKOTITALO UPEALLA TONTILLA 

Nyt myynnissä tilava omakotitalo suositulla ja lapsiystävällisellä Lahelan asuinalueella. 

Kodin asuintilat sijoittuvat kahteen kerrokseen. Yläkerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, wc ja vaatehuone, alakerrassa keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, wc, kodinhoitohuone ja saunaosasto. 
Olohuoneessa varaava takka ja käynti isolle, katetulle terassille ja takapihalle. Takapiha on kokonaan aidattu ja erittäin suojaisa. 
Remontteja on tehty kivasti; keittiö, pinnat, saunasosasto ja alakerran wc on kaikki remontoitu todella kauniisti. Yläkerran parveke ja sen ikkuna+ovi kaipaavat vielä uudistusta. 
Säilytystilaa on runsaasti. Kaapistot, vaatehuone, autotallin yhteydessä lämmintä säilytystilaa ja takapihalla kylmä varasto. 

Lahela on asuinalueena rauhallista pientaloaluetta, jossa asuu paljon lapsiperheitä. 
Harrastusmahdollisuudet täällä on vailla vertaa; Lahelasta monet asukkaat pääsevät suoraan kotipihalta ladulle ja lenkkeilyyn on muodostunut ihanteellinen polkuverkosto. Lähin uimapaikka, Häklin monttu, sijaitsee vain 10 min. pyöräilyn päässä.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 5-6h+k kerava/etelä-kaskela

Hakkuutie 32, 04220 Kerava

188m2

388 000 €

VALOISA OMAKOTITALO HALUTULLA JA LAPSIYSTÄVÄLLISELLÄ ALUEELLA 

Tervetuloa tutustumaan Etelä-Kaskelassa sijaitsevaan isoon omakotitaloon. 
Talon pohjaratkaisu on klassisen toimiva ja talo lämpiää energiatehokkaasti maalämmöllä (vesikiertoinen lattialämmitys) sekä olohuoneen varaavalla takalla. 

Talon tilajaottelu on tarkkaan harkittu ja arjen kiireissä hyväksi havaittu. 
Sisääntulokerroksessa sijaitsevat yhdistetty keittiö-ruokailutila-olohuone, työhuone/makuuhuone omalla vaatehuoneella sekä kodinhoitohuone, wc ja saunaosasto. Lisäksi kaksi erillistä käyntiä terassille ja takapihalle. 
Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta, vaatehuone, kylpyhuone, iso aulatila ja parveke. 
Kellarikerroksessa on runsaasti varastotiloja ja tekninen tila. Tilaan käynti ulkokautta. 

Suojaisalla takapihalla on maltillisesti istutuksia ja sitä kiertää pensasaita. Etupihalla on autotalli ja -katos sekä ulkovarasto. Tontin sisääntuloväylä on kivetty. 

Koulu ja päiväkoti on lähellä, samoin upeat ulkoilumaastot, bussipysäkki ja lähikauppa. Hyvät kevyen liikenteen väylät ja nopea yhteys Lahden moottoritielle.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

rt 3h+k tuusula/mattila

Välitie 20 as 16, 04340 Tuusula

80m2

208 000 €

TUNNELMALLISESTI LÄHELLÄ KAIKKEA JA SILTI OMASSA RAUHASSA

Tervetuloa tutustumaan Välitien tunnelmaan!
Tämä haluttu pientalovaltainen asuinalue on Keravan ja Tuusulan välimaastoon jäävä rauhallinen keidas asua ja elää.
Hyvät kulkuyhteydet niin kävellen, pyörällä, bussilla kuin omalla autollakin, eikä juna-asemallekaan ole hullumpi matka. Koulu ja päiväkoti lähistöllä, sekä pieni K-kauppa arjen kiireitä helpottamaan.

Asunto on valoisa ja kivasti remontoitu. Kaksi makuuhuonetta ja tilava vaatehuone, iso olohuone, josta käynti katetulle terassille ja suojaisalle takapihalle. Uusitussa keittiössä valkoiset kaapistot puutasoin sekä upea tiililadonta välitilan laatoituksessa.
Saunaosasto on uusittu edellisen omistajan toimesta. Tilasta on myös uloskäynti terassille ja takapihalle.

Ilmalämpöpumppu viilentää ja lämmittää. Autolle katospaikka taloyhtiön pihassa.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

pt 3h+k kerava/sompio

...

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY
Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k hyvinkää/metsäkalteva

Lounatuulentie 9, Hyvinkää

142m2

488 000 €

SKANDINAAVISTA TYYLIÄ MODERNILLA OTTEELLA, KOTOILUA UNOHTAMATTA

Tervetuloa tutustumaan upeaan ja valoisaan kotiin, jossa tyyli ja laatu kohtaa puhtaan nautinnon. Valoa, avaruutta, selkeälinjaisuutta ja tyylikkyyttä. Laadukasta asumista moderneja ja puhdaslinjaisia koteja arvostaville luonnonkauniilla rinnetontilla.

Sisustusvalinnat mukailevat talon tyylipuhdasta ja modernia arkkitehtuuria. Ajattomat ja korkealaatuiset materiaalit luovat tiloihin ylellisen ja yhtenäisen tunnelman, ja suuret ikkunapinnat tuovat luonnon kauniisti osaksi sisätiloja. Sisätilat ovat suunniteltu korostamaan kohteen avaruutta ja tuomaan tiloihin yksilöllisen ja viimeistellyn ilmeen.

Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä suurta ja korkeaa kokonaisuutta. Kolme makuuhuonetta ovat sijoitettu omiin kulmiinsa, kunnollisia säilytystiloja unohtamatta.
Talon kylpyläosasto sijoittuu talon toiseen päähän omaksi kokonaisuudekseen. Rennon pelkistetyistä kylpytiloista on suora kulku ulos, jossa isokokoinen, noin 200m² terassi uima-altaineen ja savusaunoineen toimii kesäaikana suojaisana ja viihtyisänä keitaana.
Ja voih, mikä nautinto onkaan lämmittää savusauna talvipakkasilla ja pulahtaa sieltä omaan uima-altaaseen....
Suuri tontti on monimuotoinen ja helppohoitoinen. Laajat terassialueet, savusauna, studiomainen aitta, joka mukautuu moneen käyttötarkoitukseen; vierasmajaksi, kesäkeittiöksi tai vaikkapa työtilaksi, upea uima-allas, etupihan kivetykset ja kahden auton autokatos sekä lähes luonnontilassa oleva rinne tekevät tämän kodin pihapiiristä täydellisen! Täällä on tilaa leikkiä, pelata ja viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. 
Tämä on koti, joka hurmaa sinut ensisilmäyksellä ja rakastut varmasti myös ympärillä olevaan asuinalueeseen ja luontoon. Täällä on hyvä asua ja elää. Tervetuloa tutustumaan unelmakotiisi paikanpäälle!

Etuovi Oikotie
kohdekuva

rt 5h+k tuusula/halkivaha

Halkivahantaival 2 B 7, 04300 Tuusula

102m2

295 000 €

VALOA, AVARUUTTA JA LUONNON LÄHEISYYTTÄ

Toimivapohjainen ja lämminhenkinen koti odottaa uusia asukkaita. 
Tämä, vuonna 2007 rakennetun rivitaloyhtiön päätyasunto hurmaa valoisuudellaan sekä tilaratkaisuillaan. Ensimmäisessä kerroksessa on yhdistetty keittiö-olohuone, josta kulku 2012 valmistuneelle terassille ja takapihalle. Kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna sijaitsevat myös ensimmäisessä kerroksessa.
Kodin neljä makuuhuonetta sijaitsee toisessa kerroksessa. Isoimmassa makuuhuoneessa oma vaatehuone sekä käynti parvekkeelle. Tässä kerroksessa on myös erillinen kylpyhuone.

Autokatospaikka omilla osakkeilla kuuluu kauppaan.

Halkivaha asuinalueena on uudehko ja haluttu. Luonto on lähellä, samoin tykätty Paijalan koulu ja päiväkoti. Hyvät kevyen liikenteen väylät, sekä nopeat yhteyden Järvenpäähän , Hyvinkäälle, keskustaan...

Tämä on koti, joka hurmaa sinut ensisilmäyksellä ja ihastut varmasti myös ympärillä olevaan asuinalueeseen ja luontoon. Täällä on hyvä asua ja elää.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

RT 6H+K KAUNIAINEN/kasavuori

Kasavuorentie 16b6, 02700 Kauniainen

136 / 173m2

529 000 €

SKANDINAAVISTA TYYLIÄ MODERNILLA OTTEELLA

Tervetuloa tutustumaan upeaan ja valoisaan kotiin Kauniaisten Kasavuoren rinteeseen.

Tämä vuonna 1965 valmistunut 8 perheen rivitaloyhtiö tarjoaa vähäeleisen tyylikästä rakentamista luonnonkauniilla, vehreällä rinnetontilla. 
Asunto Oy Kasarinne on aikansa rakennusteknisesti ja tyylillisesti erittäin korkeatasoinen yhtiö, jossa on otettu huomioon modernin elämämisen tarpeet ja vaatimukset.
Arkkitehtuurillaan nämä rakennukset edustavat avarine tiloineen ja suurine lasipintoineen skandinaavista tyyliä ja jatkaa kauniisti samaa linjakkuutta viereisillä tonteilla sijaitsevien taloyhtiöiden kanssa.

Nyt myynnissä oleva asunto sijoittuu kahteen tasoon. Tilat ovat modernisoitu ja remontoitu hyvällä maulla, arkkitehtuuria kunnioittaen ja vastavat tämän päivän asumisen vaatimuksia. Tyylikkäät ajattomat ratkaisut miellyttävät vaativaakin ostajaa ja kodissa vallitsee seesteinen tunnelma.

Tämä koti on täynnä kauniita yksityiskohtia ja ensiluokkaisia materiaaliratkaisuja, toimivassa pohjaratkaisussa.
Täällä asut lähellä luontoa, mutta et joudu tinkimään palveluista ja hyvistä yhteyksistä.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k porvoo/näsi

Veteraanintie 4, 06100 Porvoo

110m2

232 000 €

Viihtyisällä rintamamiestaloalueella 1,5 kerroksinen omakotitalo omalla 1044 m2 tontilla, jossa erillinen rakennus pihasaunalla, autotallilla ja varastotilalla. Palvelut ja koulut kävelyetäisyydellä.

Taloon asennettu kaukolämpö 2003.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 5h+k tuusula/kellokoski

Suviniitty 8c, 04500 Kellokoski

127m2

299 000 €

IHANA PERHEASUNTO - TILAA JA AVARUUTTA

Tervetuloa tutustumaan tilavaan, vuonna 2007 valmistuneeseen omakotitaloon Tuusulan Kellokoskelle.

Pohjaratkaisultaan tämä talo on toimiva ja jokaisen tarpeet huomioon ottava.
Sisääntulokerroksessa avointa, yhteistä tilaa oleva keittiö, ruokailutila ja olohuone sekä saunaosasto. Olohuoneessa varaava takka sekä uloskäynti terassille.
Myös kodinhoitohuone sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa ja siitä on oma uloskäynti terassille.

Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Kolme kivan kokoista makuuhuonetta ja yksi iso makuuhuone omalla parvekkeella ja vaatehuoneella. Isoin makuuhuone toimii haluttaessa vaikka toisena olohuoneena. Yläkerrassa myös kylpyhuone.

Päättyvän tien päässä sijaitseva tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella kahden muun talon kanssa. Lisänä varasto, leikkimökki ja kaksi autokatospaikkaa. Piha on asfaltoitu.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 5h+k tuusula

Neitoperhontie 31, 04330 Lahela

142m2

439 000 €

VALOA, AVARUUTTA, SELKEÄLINJAISUUTTA JA TYYLIKKYYTTÄ

Tervetuloa tutustumaan kauniiseen, vuonna 2010 valmistuneeseen omakotitaloon. 

Talo sijaitsee Lahelan uudella pientaloalueella, turvallisesti lähes päättyvän tien päässä. Päivittäispalvelut, koulut ja päiväkodit ovat pienen matkan päässä, lenkkipolut ja luonto heti kotiovelta. 

Nykyiset omistajat ovat suunnitelleet tämän yhteen tasoon rakennetun kodin itselleen mieluisaksi ja pohjaratkaisu onkin arjessa hyväksi havaittu.
Korkeaa tilaa oleva olohuone, jossa varaava takka sekä uloskäynti terassille, avara ruokailutila sekä tilava keittiö isolla saarekkeella olivat perheen toivelistalla ykkösenä, hyvänä kakkosena kivankokoiset makuuhuoneet sekä iso kylpyhuone poreammeella.

Myös pihaan on panostettu. Terassi on iso ja sieltä pääsee suoraan saunaosastoon ja olohuoneeseen. Upea pionipenkki, marjapensaat ja istutukset ovat tarkkaan harkittuina ryhminä, unohtamatta omaa tilaa lasten leikeille. Leikkimökki ja tilava autokatos varastoineen, kivetyt kulkuväylät ja tuijarivistöt sekä takaosan pieni metsikko - kaikki on viimeistelty tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k kerava/savio

Varvikkotie 8 B, 04200 Kerava

128m2

289 000 €

PUUTALON HUUMAAVAA TUNNELMAA URBAANISTI KESKELLÄ KAUPUNKIA 

Sitä sanotaan, että vastakohdat täydentävät toisiaan ja tämä nyt myynnissä oleva talo on siitä loistava esimerkki. 
Talon sijainti ei voisi olla avoimempi; Saviontie ja junarata vieressä, lentokoneet yläpuolella, silti pihalla vallitsee lähes pysähtynyt rauha. Kasvit kasvavat istutuslaatikoissa, lapset leikkivät muumitaloa muistuttavassa leikkimökissä ja kolme kana-rouvaa kurkkii aidan takana, kun katselemme pihamaata ja tontin rajoja. Mihinkään ei ole kiire, eikä mikään häiritse. 

Myös talon sisältä löytyy kontrastia, kun uusi ja vanha kohtaavat, sulassa sovussa. Remontteja on tehty, hurjastikin, mutta niillä ei ole pyritty hävittämään talon tunnelmaa, päinvastoin. 
Pohjaratkaisu on säilytetty perinteisenä. Keskikerroksessa pääsee kiertämään muuria ympäri huoneesta toiseen ja yläkerrassa on kaksi huonetta. Myös kellari löytyy ja se on kellarina, kuten kuuluukin. 
Pesutilat ovat täysin modernit, samoin keittiö. Saunaa ei ole, vaan sen rakentaminen jää sinun vastulle. Pihasauna, kenties?

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k tuusula/lahela

Hernemäentie 47, 04330 Lahela

160,5m2

478 000 €

LINJAKKUUTTA, VÄHÄELEISYYTTÄ JA HARKITTUA SELKEYTTÄ

Nyt myynnissä jo klassikoksi muodostunut Kannustalojen Lato.
Kannustalojen sivuilla Ladon kuvaillaan olevan erikoinen ja jylhän linjakas talomalli, joka on nimensä mukaan saanut inspiraationsa perinteisestä suomalaisesta ladosta. 

Ensimmäinen mielikuva on todellakin hyvin latomainen, jota kuitenkin pehmentää talon lämpimän harmaa väritys sekä asfaltoitu piha autokatoksineen.
Harjakatto on jylhän jyrkkä ja itse talo on hahmoltaan selkeä suorakaide. Ikkunoita on paljon ja ne ovat koko seinän korkuiset. Ikkunoiden eteen liukuvat ikkunaluukut ovat taatusti tulleet tarpeeseen tämän kesän helteillä, maaviileästä huolimatta. Pääasiallisena lämmönlähteenä toimii maalämpö, vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Tunnelma sisustuksessa on harkitun selkeä, mutta samalla miellyttävän rento ja kodikas. Kevyttä skandinaavista tunnelmaa ja ihania yksityiskohtia. Huumaavaa tilantuntua lisää korkea huonekorkeus, joka mahdollistaa tilavan parven.
Pohjaratkaisun suunnittelussa ei olla tunteja säästelty ja mielestäni se onkin erittäin onnistunut. Jokaiselle on oma tila ja lisäksi vielä iso, yhteinen oleskelualue. 
Mikäli oman tilan tarve kasvaa ylivoimaiseksi on siihen ratkaisu autokatoksen yhteydessä olevassa lämpimässä ja ikkunallisessa varastotilassa. Tila käy loistavasti kotitoimistoksi tai vierashuoneeksi, siinä missä varastoksikin.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 6h+k tuusula/mattila

Kaarnatie 46, 04340 Tuusula

151m2

398 000 €

TILAA, VALOA, AVARUUTTA JA PELKISTETTYÄ TÄYDELLISYYTTÄ 

Tämä perinteiseltä puutalolta näyttävä ulkokuori, joka on valittu naapurustoon sopivaksi ja toteutettu Uulan perinnemaaleilla ja -sävyillä, kätkee sisäänsä upean yllätyksen. 

Kivetty pihatie ja rouheat betonirappuset johdattelevat ulko-ovelle, jonka avauduttua valo suorastaan mykistää tulijan. 
Valon kulkua ei ole yritettykään estää, vaan täällä on käytetty korkeaa tilaa, lasia ja avaruutta nerokkaasti hyväksi, jotta valo suodattuu sisään pehmeästi, luoden upean tunnelman. 

Sisätilojen muotokieli on modernin pelkistetty, jopa japanilaisvaikutteinen, ja sama tunnelma jatkuu aina ulkotiloihin asti. 
Jos pitäisi valita, mikä on upeinta tässä talossa, niin voisi olla vaikea päättää onko se ikkunoiden paljous, huonekorkeus, mosaiikki-laatat, sormipaneelit vai kenties vanhempien makuuhuone isoine vaatehuoneineen ja parvekkeineen. Kokkaaja saattaisi valita tilavan saarekkeellisen keittiön sekä ihanan lasiterassin, perheen miesväki autokatoksen ja hyvät säilytystilat, ja perheen lapset taas ihastuisivat makuuhuoneisiin, joissa on täysin oma rauha sekä suojaisaan pihaan, jossa on tilaa leikkiä ja olla. 
Ehkä voiton veisi kuitenkin tilajaottelu, sillä mielestäni arkkitehti on onnistunut työssään loistavasti. Tämä nykyisille omistajille 2003 valmistunut koti on hieno esimerkki siitä, mitä hyvällä suunnittelulla, selkeillä toiveilla ja ammattitaidolla on mahdollista saavuttaa. Tervetuloa kokemaan tämän talon huumaava tunnelma itse!

Etuovi Oikotie
kohdekuva

rt 2h+k espoo/tuomarila

Kaksoiskiventie 37b5, 02760 Espoo

47m2

215 000 €

UUDISKOHDE


Tervetuloa tutustumaan Espoon Tuomarilaan juuri valmistuneeseen rivitaloyhtiöön, jossa uusia asukkaita odottaa vielä yksi koti. Viisi muuta taloyhtiöön kuuluvaa kotia on jo myyty.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 5h+k tuusula/hyökkälä

Kajomäentie 6, 04310 Tuusula

227m2

445 000 €

UPEA OMAKOTITALO LAPSIPERHEIDEN SUOSIMALLA ALUEELLA 

Tässä kauniissa omakotitalossa on kaikki mitä toivoa saattaa ja jopa vielä enemmän! Jo pelkästään piha vie jalat alta! 

Upeasti kivetty piha ja pihatie johdattelevat katetulle etuovelle. 
Pääsisäänkäynti avautuu tilavaan eteisaulaan, jonka hulppea huonekorkeus sekä lattiasta kattoon ulottuvat lasipinnat suorastaan mykistävät valoisuudellaan. Kodin keittiö jää sisäänkäynnistä oikealle ja jatkuu luontevasti tilavana kodinhoitohuoneena, josta myös uloskäynti. 
Myös kodin kolme makuuhuonetta sijaitsevat alakerrassa, samoin iso vaatehuone. 
Saunaosasto sijaitsee heti takkahuoneen vieressä, josta myös käynti pihan terassille. 

Yläkerta on suunniteltu pelkästään rentoa oleskelua ja yhdessäoloa varten. Tila on suorastaan mykistävä! Koko kerroksen suuruiseen avoimeen tilaan mahtuu isompikin sohvaryhmä ja ruokapöytä. Toki voit myös jaotella tilan omien tarpeiden mukaan. 
Yläkerrassa on lisäksi pieni keittiö, kylpyhuone ja tilava makuuhuone sekä kaksi parveketta. 
Säilytystilaa kodissa on erittäin paljon, joka onkin yksi mutkattoman arjen kulmakivistä. 

Suuri tontti on monimuotoinen ja helppohoitoinen. Laajat terassi- ja nurmialueet, etupihan kivetykset ja yhden auton pieni autotalli sekä tilava parkkipaikka tekevät tämän kodin pihapiiristä täydellisen! Täällä on tilaa leikkiä, pelata ja viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. 

Hyökkälä on yksi suosituimmista ja halutuimmista asuinalueista koko Tuusulan alueella. Koulut ja päiväkodit lähistöllä sekä kaikki päivittäispalvelut. Nopea yhteys isoille teille ja verrattain hyvät julkiset yhteydet. Luonto ja luonnon läheisyys, vehreys, kivat ulkoilureitit ja -maastot sekä tietysti Tuusulanjärvi ympäristöineen - täällä on hyvä asua ja elää.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k+ateljee lohja/nummi

Sepänpolku 4, Lohja

147m2

495 000 €

UPEA, PERSOONALLINEN JA MONIMUOTOINEN KOTI JA ATELJEE ALLE TUNTI HELSINGISTÄ

Vuonna 2006 valmistunut Jämerä kivitalo Gabro, on todellinen valkoinen helmi Nummen kulttuurimiljöön upeissa maisemissa.
Gabro on tyylikäs, erittäin valoisa ja tilasuunnittelultaan selkeä, moderni koti.
Sisääntuloaula on ylellisen avara. Keittiön, ruokailun ja olohuoneen välillä on näköyhteys, tilanjakajina toimivat keittiösaareke ja takkaseinä. Service -osastossa sijaitsevat kodinhoito- ja saunatilat ketjussa toisiinsa liittyen.

Olohuone on kahden kerroksen korkuinen ja sen lasiseinä korostaa luontoyhteyttä. Kaikki makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Talon suuret, suojaisat terassit antavat mahdollisuuden nauttia luonnosta ja omasta pihapiiristä.

Piha on luonteeltaan kivipuutarha suomalaisittain - kalliota, kiveä, sammalta, puuta. Pihassa on pyritty luonnonmukaisuuteen, rauhallisuuteen, helppohoitoisuuteen. 
Piharakennuksessa sijaitsee tilava varasto- ja työskentelytila, rakennuksen päädyssä olevaan autokatokseen mahtuu kaksi autoa.

Pitkäjärven rantaan on matkaa n.400m, rannalla on kaupungin ylläpitämä uimaranta ja mm. pienvenevalkama.

Vireä Nummen kirkonkylä sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, moottoritie molempiin suuntiin.
Idyllinen Nummen kirkonkylä sisältyy laajaan valtakunnallisesti arvokkaaseen Nummenjoen-Pusulanjoen viljelylaaksoon sekä valtakunnallisesti merkittävään rakennettuun kulttuuriympäristöön.
Etuovi Oikotie
kohdekuva

onko tämä sinun kotisi paikka?

Tervetuloa asiakkaakseni!

Soita tai meilaa, viestittele tai whatsuppaa - sovitaan treffit ja katsotaan miten saamme juuri sinun kodistasi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Suuri kiitos jo etukäteen. Odotan innolla yhteydenottoasi!

kohdekuva

okt 4h+k helsinki/tapaninvainio

Kastanjatie 4, 00780 Helsinki

145m2

547 000 €

TERVETULOA VEHREÄÄN TAPANINVAINIOON


Täällä sinua odottaa upeasti saneerattu koti kolmessa tasossa.
Pohjaratkaisu on monimuotoinen, mielenkiintoinen ja toimiva. Alakerrassa autotalli ja saunaosasto, yläkerrassa makuuhuoneet ja keskikerroksessa oleskelutilaa.


Piha on vehreä, hyvin hoidettu ja toteutettu pihasuunnittelijan suunnitelman mukaisesti. Vesiaihe suihkulähteineen, käytäviä, istutusryhmiä ja oleskelualueita sekä huvimaja ja marjapensaita.
Rauhallisesta sijainnistaan huolimatta talo sijaitsee lähellä palveluja, kouluja sekä päiväkoteja ja alueelta on hyvät kulkuyhteydet. 


Tapaninvainio on alueena pientalovaltaista, haluttua asuinaluetta. Täällä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.
Alueella on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet mm. Vantaanjoen maastoissa ja Tuomarinkylän kartanon läheisyydessä.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k+savusauna kirkkonummi/oitmäki

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k Orimattila/niinikoski

Leipälänhaara 35, 16350 Niinikoski

161m2

165 000 €

MYYNNISSÄ KESKEN JÄÄNYT UNELMA 
Haaveiletko sinä rakentamisesta luonnon rauhaan, oman pienen lammen rantaan? 
Tervetuloa tutustumaan Honkatalojen upeaan 2-tasoiseen omakotitaloon, jossa sinua odottaa siistit sisätyöt. Talon valmiusaste 70%. 
Tontti lohkotaan sinulle sopivaksi ja pinta-ala tulee olemaan 5000m2.

Etuovi Oikotie