Nyt myynnissä olevat kohteeni:

Me Bo:lla välitämme koteja uudella tavalla, freesillä otteella, tämän päivän työkaluin. Olemme asumisen ja unelmien asiantuntijoita. Meiltä saat kaikki asunnon myyntiin, ostamiseen ja parempaan asumiseen liittyvät palvelut raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä.

Kodit ja niiden myynti, markkinointi, rakentaminen, remontointi ja sisustaminen on intohimomme. Me rakastamme sinun kotiasi. Nykyistä tai tulevaa.

 

 

kohdekuva

pt 5h+k vantaa/kivistö

Rubiinikehä 21b, 01700 Vantaa

649 000 €

UUTTA TULOSSA

Lisätietoja: Mia puh 0400 369666

kohdekuva

okt 4h+k kerava/etelä-kaskela

Hakkuutie 15, 04220 Kerava

369 000 €

UUTTA TULOSSA

Lisätietoja: Mia puh 0400 369666

kohdekuva

rt 3h+k kerava/sariolanmäki

Marjatantie 16a3, 04230 Kerava

80m2

149 000 €

UUTTA TULOSSA

Lisätietoja: Mia puh 0400 369666

kohdekuva

kt 1h+kk hämeenlinna/keskusta

Saaristenkatu 23a1, 13100 Hämeenlinna

32,1m2

89 000 €

KIVA PIKKUKOTI LOISTAVALLA SIJAINNILLA! 

Nyt myynnissä oleva asunto sijaitsee taloyhtiön ensimmäisessä asuinkerroksessa, ei kuitenkaan maan tasalla. 
Pohjaratkaisu on avara ja joustava. Mahdollista rakentaa erillinen alkovi makuutilaksi/sängylle. Kylpyhuone on remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä. Säilytystilana tilava vaatehuone, verkkokellari sekä kylmäkellari. 

Taloyhtiö on hyvin hoidettu. Remontteja tehdään säännöllisesti taloyhtiön kunnon säilyttämiseksi. Viimeisimpänä mm. katon maalaus, parvekeremontti sekä LVIS-saneeraus, jonka yhteydessä uusittiin myös taloyhtiön kaikki kylpyhuoneet.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 3h+k helsinki/keskusta

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 4h+k tammisaari/keskusta

Pohjoinen Rantakatu 14 a7, 10600 Raasepori

185,5m2

1 390 000 €

UUTTA TULOSSA

Lisätietoja: Mia puh 0400 369666

kohdekuva

okt 5h+k tuusula/riihikallio

Jätintie 16, 04320 Tuusula

120m2

329 000 €

TERVETULOA JÄTINTIELLE

Täällä teitä odottaa avara ja valoisa, vuonna 1982 yhteen tasoon rakennettu omakotitalo, isolla 1536m2 tasamaatontilla, sekä omalla autotallilla ja -katoksella.

Tämä L-mallin pohjaan rakennettu koti on arjen pyörityksessä hyväksi ja toimivaksi havaittu. Heti sisääntulon vasemmalla puolella on kolme makuuhuonetta ja olohuone aukeaa suoraan eteen. Oikealle puolelle jää iso avokeittiö, takkahuone, pienin makuuhuone sekä saunaosasto.
Takkahuoneesta ja olohuoneesta on ovet takapihalle ja terasseille. Talo on rakennettu tontin etureunaan, joten takapihalle on jäänyt hyvin käyttötilaa. 
Tekninen tila ja ulkovarasto sijaitsevat talon perimmäisessä kulmassa, talon sivustalla on kauppaan kuuluvat kompostorit ja tilava, vesipisteellinen autotalli sijaitsee heti katoksen perässä.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

pt 5h+k kerava/sompio

Simeonintie 10a1, 04200 Kerava

145,5m2

308 000 €

Upea, iso koti aivan Keravan keskustan äärellä! 

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän kahteen tasoon rakennettuun kotiin Sompion ehdottomasti parhaimmalta paikalta. 
Sisääntulokerroksessa on tilava keittiä-ruokailutila-olohuone, josta käynti aidatulle ja suojaisalle takapihalle, sekä kolme makuuhuonetta ja kolme vaatehuonetta, pikku-wc ja saunaosasto takkahuoneineen ja poreammeineen, josta myös uloskäynti. 

Alakerrassa askarteluhuoneesta makuuhuoneeksi muutettu tila, jossa oma sisäänkäynti, kylpyhuone, viileä varasto sekä tilava autotalli. 

Remontteja tehty paljon, niin asuntoon, kuin taloyhtiöönkin. Viimeisimpänä linjasaneeraus, joka on juuri valmistumassa.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 3h+k helsinki/sörnäinen

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi
kohdekuva

okt 4h+k tuusula/myrtinoja

Myrtinmäenkuja 1, 04340 Tuusula

153m2

398 000 €

Etsitkö vaaleaa, valoisaa ja avaraa kotia, jossa on tilaa ihan kaikille ja kaikelle? Tilavia huoneita ja laajoja terasseja - arjen luksus asumisen ja elämisen lähtökohtana? 

Tervetuloa tutustumaan arkkitehdin vuonna 2004 kulmatontille räätälöimään pakettitalojen vastakohtaan. 
Talon pohjaratkaisu on sanalla sanoen täydellinen! Loppuun saakka mietitty ja harkittu kokonaisuus toivottaa niin perheet, kuin pariskunnatkin viihtymään! 

Sisääntulokerroksen keittiö, ruokailutila ja olohuone rytmittyy kivasti varaavan takan ympärille ja iso, katettu patio jatkaa seurustelutilaa ulos saakka. Tilava ja toimiva kodinhoitohuone sijaitsee myös tässä kerroksessa. 
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja saunaosasto sekä pieni aulatila vaikka työpisteeksi tai lasten leikkipaikaksi. 
Kellarikerroksen tila on hyödynnettävissä lähes miten kukakin toivoo. Suurinta huonetta ei ole jaettu, vaan jokainen saa itse päättää mihin tarkoitukseen tilat haluaa käyttää. Kerroksessa on myös kaksi pienempää huonetta, viinikellari sekä tekninen tila ja wc. Kellarikerroksesta on kaksi erillistä uloskäyntiä, joten tila palvelee tarvittaessa myös yritystoimintaa. 

Myös tontti sekä talon sijoittelu tontille on mietitty tarkasti jo rakennusvaiheessa. Vanhasta pihasaunasta sekä täysikasvuisista puista ei ole jouduttu luopumaan luovan ajattelun johdosta. Tarpeen vaatiessa tontille mahtuu autokatos, miksei jopa autotallikin (rakennusvalvonnan hyväksynnällä, tietenkin). 

Talo on kuin olisi aina ollut paikallaan - sitä hyvä arkkitehtuuri on parhaimmillaan. 

Tervetuloa katsomaan, onko tämä uusi kotisi!
Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k lohja/gunnarla

Keltasarankatu 10, 08150 Lohja

127m2

368 000 €

SKANDINAAVISTA TYYLIÄ MODERNILLA OTTEELLA 

Tervetuloa tutustumaan upeaan, yhteen tasoon vuonna 2012 rakennettuun omakotitaloon. 
Valoa, avaruutta, selkeälinjaisuutta ja tyylikkyyttä. Laadukasta asumista moderneja ja puhdaslinjaisia koteja arvostaville rauhallisella asuinalueella. 

Sisustusvalinnat mukailevat talon tyylipuhdasta ja modernia arkkitehtuuria. Ajattomat ja korkealaatuiset materiaalit luovat tiloihin ylellisen ja yhtenäisen tunnelman, ja suuret ikkunapinnat tuovat luonnon kauniisti osaksi sisätiloja. Sisätilat ovat suunniteltu korostamaan kohteen avaruutta ja tuomaan tiloihin yksilöllisen ja viimeistellyn ilmeen. 

Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä suurta kokonaisuutta. Kolme makuuhuonetta ovat sijoitettu omiin kulmiinsa, kunnollisia säilytystiloja unohtamatta. 
Talon kylpyläosasto sijoittuu talon toiseen kulmaan omaksi kokonaisuudekseen. Rennon pelkistetyistä kylpytiloista on suora kulku ulos, jossa isokokoinen terassi toimii kesäaikana suojaisana ja viihtyisänä keitaana. 

812m2 tontti on helppohoitoinen ja vehreä. Etupiha ja kulkuväylät ovat kivetytty, kahden auton autokatos, iso, lämmin varasto sekä hyvin hoidettu nurmikenttä tekevät tämän kodin pihapiiristä täydellisen! Täällä on tilaa leikkiä, pelata ja viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. 

Tämä on koti, joka hurmaa sinut ensisilmäyksellä ja ihastut varmasti myös ympärillä olevaan asuinalueeseen ja luontoon. Täällä on hyvä asua ja elää. Tervetuloa tutustumaan unelmakotiisi paikanpäälle!
Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 3h+k vantaa/simonkallio

Maitikkapolku 9 F 46, 01300 Vantaa

74m2

161 000 €

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan läpitalon kolmioon, jossa on todella toimiva pohjaratkaisu.
Eteinen on iso ja siihen mahtuu runsaasti säilytyskalusteita. Ihanteellinen myös pienten lasten kanssa; lastenvaunuille ja pihaleluille on loistavasti säilytystilaa.
Kaksi makuuhuonetta, molemmin puolin asuntoa ja välissä suuri vaatehuone. Remontoitu keittiö omana kokonaisuutenaan ja linjasaneerauksen yhteydessä uusittu kylpyhuone sekä wc ominaan.
Suojaisasti sisäpihan suuntaan antava parveke on lasitettu.
Taloyhtiön suuri piha on vehreä ja antaa moninaiset mahdollisuudet pihalla viihtyjälle, leikki- ja grillauspaikkoineen.

Tämä omalle tontille vuonna 1971 valmistunut taloyhtiö on hyvin hoidettu. Remontteja on tehty runsaasti ja ajallaan; mm. ikkunat, julkisivuremontti ja parvekkeiden kunnostus sekä se kaikista pelätyin remontti, eli putkiremontti (linjasaneeraus, perinteisellä menetelmällä). 

Viihtyisän taloyhtiön sijainti on ihanteellinen, niin julkisilla kulkuneuvoilla liikkuvalle, kuin omalla autolla tai kevyen liikenteen väyliä käyttävällekin.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k tuusula/lahela

Sinitaivaankaari 7, 04330 Lahela

146m2

548 000 €

Upea hirsitalo toivottaa uuden omistajat tervetulleiksi! 

Tämä yhteen tasoon rakennettu Kontion hirsitalo on pohjaltaan todella toimiva ja moderni. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä suurta korkeaa tilaa varusteltuna huumaavaan korkeilla ikkunoilla. Valon määrä on suorastaan uskomattoman vaikuttava! 

Sisustusvalinnat mukailevat talon tyylipuhdasta ja lämminhenkistä arkkitehtuuria. Ajattomat ja korkealaatuiset materiaalit luovat tiloihin ylellisen ja yhtenäisen tunnelman, ja suuret ikkunapinnat tuovat luonnon kauniisti osaksi sisätiloja. Tilat ovat suunniteltu korostamaan kohteen avaruutta ja tuomaan kokonaisuuteen yksilöllisen ja viimeistellyn ilmeen. 

Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä suurta ja korkeaa tilaa. Neljä makuuhuonetta ovat sijoitettu talon toiselle reunalle, kunnollisia säilytystiloja unohtamatta. 
Talon kylpyläosasto sijoittuu talon toiseen päähän omaksi kokonaisuudekseen. Rennon pelkistetyistä kylpytiloista on suora kulku ulos, jossa on kivankokoinen terassi ja kauniisti viimeistelty piha autotalleineen, säilytystiloineen ja lasten leikkipaikkoineen. 

Suurella tontilla onkin loistavasti tilaa leikkiä, pelata ja viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. 

Tämä on koti, joka hurmaa sinut ensisilmäyksellä ja ihastut varmasti myös ympärillä olevaan asuinalueeseen ja luontoon. Täällä on hyvä asua ja elää. Tervetuloa tutustumaan unelmakotiisi paikanpäälle!

Etuovi Oikotie
kohdekuva

rt 3h+k vantaa/metsola

Saukkokuja 1b3, 01450 Vantaa

68m2

214 000 €

Rauhallisella paikalla Metsolan vehreissä maisemissa sijaitseva rivialoasunto, jossa suojaisa, aidattu piha ja iso, katettu terassi. 

Yhteen tasoon rakennettu rivitalokoti on toimiva ja kotoisa. Sisääntulon molemmin puolin on makuuhuoneet, joissa toisessa on kaapistot ja toisessa tilava vaatehuone. 
Keittiö saarekkeineen, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä isoa tilaa. Saunaosasto erillisine kodinhoitotiloineet, jostä pääsee ulos katetulle terassille ja vehreälle aidatulle pihalle. 
Lähes kaikki pinnat ovat remontoitu vuosien 2015-2018 aikana. Ilmalämpöpumppu on asennettu 2017. 

Taloyhtiön asukkaat ovat päättäneet toteuttaa taloyhtiön kylpyhuoneiden uusimisen vuosien 2019-2020. Tämän asunnon osuus siitä alle 12.000€ (arvio). Tule ideoimaan oma, unelmien kylpyhuone! 

Taloyhtiöön kuuluu kahdeksan rivitaloa, yhteensä 29 asuntoa, jotka sijaitsevat isolla, puistomaisella tontilla. Jokaiselle asunnolle kuuluu yksi sähköpistokkeellinen autopaikka. Lisäksi muutama vieraspaikka. 

Hyvä sijainti Korson palveluiden vieressä, kuitenkin rauhallisella pientaloalueella. Päiväkodit, koulut ja kaupat lähistöllä. Nopea yhteys niin Lahden- kuin Tuusulanväylällekin. Helsinkiin ajat 20 minuutissa ja lentokentälle 15 minuutissa.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

et 3h+k helsinki/puistola

Fastbölentie 11 a 1, 00750 Helsinki

73m2

375 000 €

UUTTA TULOSSA

Lisätietoja: Mia puh 0400 369666

kohdekuva

et 3h+k helsinki/puistola

Fastbölentie 11 a 2, 00750 Helsinki

73m2

370 000 €

UUTTA TULOSSA

Lisätietoja: Mia puh 0400 369666

kohdekuva

et 3h+k helsinki/puistola

Fastbölentie 11 b 3, 00750 Helsinki

72m2

365 000 €

UUTTA TULOSSA

Lisätietoja: Mia puh 0400 369666

kohdekuva

et 3h+k helsinki/puistola

Fastbölentie 11 b 4, 00750 Helsinki

72m2

365 000 €

UUTTA TULOSSA

Lisätietoja: Mia puh 0400 369666

kohdekuva

kohti omaa asunto-unelmaa ❤️

???

???

???

Oletko myymässä asuntoasi? Miksi myydä neliöitä, kun voimme myydä toteutuneita unelmia? Tehdään sinun kodistasi toisen unelma. 

Ota yhteyttä, Mia 0400 369666

kohdekuva

kartano 13h+k vantaa/kivistö

Kylänpääntie 30, 01450 Vantaa

462m2

1 295 000 €

Kaunis ja tyylipuhdas kartano, historiallisestikin merkittävä suojelukohde, Linnan kartano, upeine tiluksineen ja rakennuksineen. 

Keimolan kylän kantatiloihin lukeutuva Linna on yksi arvokkaimmista vanhoista aateliskartanoista. Linnan pohjoispuolella virtaa Vantaanjoki ja joen toisella rannalla, melkein näköetäisyydellä, on Königstedtin kartano. Itse Linna ei näy pääteille, siksi Linnan kartanolle pitää joko osata tai eksyä. Metsän ja puiston keskellä se loistaa värikkäänä auringonpaisteessa, kuin satulinna. 

Linnan kartanon rakennushistorian ajankohdasta ollaan montaa mieltä. Joidenkin tietojen mukaan päärakennus olisi rakennettu 1700-luvun lopulla, ja että sen uusklassinen ulkomuoto periytyisi vuoden 1843 remontista, joidenkin tietojen mukaan pääräkennus on vuodelta 1837, jonka jälkeen remontteja ja muodonmuutoksia on tehty, runsaasti. 
Oli niin tai näin, omistushistoriaa kiinteistöltä löytyy aina vuodesta 1540 asti. Edellisten omistajien listassa vilisee luutnantteja, kapteeneja, senaattoreita, pankinjohtajia ja kauppaneuvoksia. 

Vantaan Kivistön pientaloalue on syntynyt Linnan kartanon maille. Nyt myynnissä olevan maan osuus on noin 16,6 hehtaaria ja päärakennuksen lisäksi tila käsittää aitan, autotallin, vanhat kasvihuoneet ja varastot, joista yksi kaavan mukaan mahdollista muuttaa majoitustoimintaa palvelevaksi. 

Päärakennusta on remontoitu laajasti elinkaaren aikana, mutta kaivannee silti päivitystä uuden omistajan myötä. 

Keskellä maalaismaisemaa, kuitenkin Kivistön palvelut aivan lähistöllä ja eduskuntatalollekin vain 21km.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 5h+k Kerava/ahjonlaakso

Länsikaari 5, Kerava

130m2

365 000 €

VALOISA OMAKOTITALO HALUTULLA JA LAPSIYSTÄVÄLLISELLÄ ALUEELLA 

Tervetuloa tutustumaan Ahjonlaaksossa sijaitsevaan hyväkuntoiseen, lämminhenkiseen omakotitaloon. 
Talon pohjaratkaisu on klassisen toimiva, tilajaottelu on tarkkaan harkittu ja arjen kiireissä hyväksi havaittu. 
Sisääntulokerroksessa sijaitsevat yhdistetty keittiö-ruokailutila-olohuone, työhuone/makuuhuone sekä kodinhoitohuone, wc ja saunaosasto. Lisäksi kaksi erillistä uloskäyntiä; lasiterassille ja kodinhoitohuoneen kautta talon sivulle, autokatokselle. 
Yläkerrassa on kylpyhuone ja kolme makuuhuonetta: kaksi lasten makuuhuonetta ja yksi iso master bedroom omalla vaatehuoneella ja parvekkeella. 
Tekninen tila ulko-oven vieressä ja autokatoksen yhteydessä reilusti varastotilaa. 

Tontti on kompaktisti 424m2 suuruinen, lähes kokonaan aidattu ja helppohoitoinen. Sisääntuloväylä asfaltoitu ja kivetty. 

Koulu ja päiväkoti ovat lähellä, samoin upeat ulkoilumaastot, bussipysäkki ja lähikauppa. Hyvät kevyen liikenteen väylät ja nopea yhteys Lahden moottoritielle. 

Olisko tässä teidän perheen uusi unelmakoti?

Etuovi Oikotie
kohdekuva

pt 4h+k nurmijärvi/klaukkala

Takapellontie 5 A, Nurmijärvi

107,5m2

355 000 €

Tämä paikallarakennettu ja hyväkuntoinen v. 2012 paritalokoti aurinkoisella paikalla kutsuu perheesi ja ystäväsi viihtymään sisällä ja ulkona. 

Hillitty värimaailma, kauniit ja helppokäyttöiset kiintokalusteet, Puustellin tyylikäs keittiö ja kylpytilat. Huonekohtainen lämmönsäätö takaa mukavat olot kaikille perheenjäsenille. Olohuoneessa viehättävä parvi, jonne voit vetäytyä lukemaan, kuuntelemaan musiikkia tai työskentelemään. Isommat lapset arvostavat parvea salaisena leikkipaikkanaan.

Käyttöullakolla on hyvä seisontakorkeus, runsaasti hyllytilaa, lämmitys, valaistus ja keskuspölynimurin käyttöyksikkö.
Lämpimässä ulkovarastossa on ilma-vesi-lämpöpumpun laitteisto, vedenvaraaja ja tilaa harrastusvälineille tai kausivaatteille. 
Pihanhoitovälineitä tässä todella laajalla terassilla katetulla pihalla et suuremmin tarvitsekaan. Komea terassi on helppohoitoinen. 
Kesäpäiväsi voit kuluttaa elämästä nautiskellen, aikaa ei tarvitse käyttää nurmikon leikkaamiseen.

Tämä koti on rakennettu Sinulle, joka arvostat omaa rauhaa ja vaivatonta ylläpitoa. 

Klaukkalassa on kaunis ja raikas luonto lähellä. Erinomaiset liikunta- ja urheilumahdollisuudet saatavilla koko perheelle ja monipuolinen palvelutarjonta kävelymatkan päässä. 
Kehäradan Kivistön juna-asemalle pääset liityntälinja-autolla tai omalla autolla n. 10 min.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

pt 3-4h+k pornainen/Kirveskoski

Palomäentie 12a, Pornainen

107,5 m2

219 000 €

SKANDINAAVISTA TYYLIÄ MODERNILLA OTTEELLA, KOTOILUA UNOHTAMATTA

Tervetuloa tutustumaan upeaan ja valoisaan kotiin, jossa tyyli, laatu ja käytännöllisyys ovat sulassa sovussa. Valoa, avaruutta, selkeälinjaisuutta ja tyylikkyyttä. 
Laadukasta asumista moderneja ja puhdaslinjaisia koteja arvostaville luonnonkauniilla rinnetontilla.

Sisustusvalinnat mukailevat talon tyylipuhdasta ja modernia arkkitehtuuria. Ajattomat ja korkealaatuiset materiaalit luovat tiloihin ylellisen ja yhtenäisen tunnelman, ja suuret ikkunapinnat tuovat luonnon kauniisti osaksi sisätiloja. Sisätilat ovat suunniteltu korostamaan kohteen avaruutta ja tuomaan tiloihin yksilöllisen ja viimeistellyn ilmeen.

Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä suurta kokonaisuutta ja olohuoneen katto kohoaa kuuden metrin korkeuteen. Kaksi makuuhuonetta ovat sijoitettu omiin kulmiinsa, kunnollisia säilytystiloja unohtamatta.
Talon kylpyläosasto sijoittuu keittiön ja kodinhoitohuoneen taakse omaksi kokonaisuudekseen. Kylpyhuoneessa on tuplasuihkujen lisäksi tassuamme, joka on taatusti perheen pienimpien mieleen, ja miksei aikuistenkin. Heti Valmis kiuas on nimensa mukaisesti heti valmis vastaanottamaan saunojat.
Rennon pelkistetyistä kylpytiloista on suora kulku ulos vilvoittelemaan villiviinien suojiin.

Suuri tontti on monimuotoinen ja helppohoitoinen. Paljon istutuksia ja puita, kivetty etupiha, kulkuväyliä ja grillauspaikka nurmikenttää unohtamatta. Nämä kaikki tekevät tämän kodin pihapiiristä täydellisen. 
Täällä on tilaa leikkiä, pelata ja viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. 

Tämä on koti, joka hurmaa sinut ensisilmäyksellä ja rakastut varmasti myös ympärillä olevaan asuinalueeseen ja luontoon. Täällä on hyvä asua ja elää. Tervetuloa tutustumaan unelmakotiisi paikanpäälle!

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 2h+kk kerava/sampola

Papintie 5b11, 04250 Kerava

57,5m2

158 000 €

Valoisa ja avara ylimmän kerroksen asunto odottaa uusia asukkaita.

Tervetuloa tutustumaan Keravan keskustan tuntumassa olevaan hissittömän talon tilavaan kaksioon.
Pohjaratkaisu on todella toimiva ja avoin. Keittiö ja olohuone ovat yhtä tilaa, olohuoneesta käynti isolle, lasitetulle parvekkeelle, makuuhuone on myös tilava, ja säilytystilaa on runsaasti.
Seinät ja katot ovat juuri maalattu fressin valkoisiksi ja upea tammiparketti (matta-vaalea) on juuri uusittu. Samalla uusittiin myös listat.
Kylpyhuone on lämpimän toffeen sävyinen ja se on remontoitu 2011.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 2h+k kerava/savio

Marttilankatu 19a6, 04260 Kerava

59,5m2

119 000 €

Tervetuloa tutustumaan super-kivaan, ylimmän kerroksen läpitalon kaksioon, päättyvän tien päähän. 

Tässä kaksiossa on klassinen pohjaratkaisu, joka on helposti muokattavissa omiin tarpeisiin sopivaksi. 
Keittiö on keittiö, vaaleine kaapistoineen ja olohuone niin iso, että sinnekin mahtuu tarvittaessa iso ruokapöytä. Makuuhuone on myös tilava, kuten kuvista näkyy. 
Mikäli on tarvetta erilaisille nukkumisjärjestelyille, voi olohuoneeseen tehdä alkovin, tilaa riittää siitä huolimatta. Olohuoneen ja ammeellisen kylpyhuoneen välissä on iso, kevyt-seinäinen vaatehuone, jonka voi myöskin ottaa osaksi olohuonetta. 
Suojaisasti sisäpihan suuntaan antava parveke on lasitettu. 

Säilytystilaa on runsaasti; eteisen ison liukuovi-kaapiston ja vaatehuoneen lisäksi kellarissa on perinteinen verkkovarasto. Myös sauna, pyörävarasto ja kuivaushuone löytyvät sieltä. 

Tämän kolmikerroksisen ja hissittömän talon sijainti on ihanteellinen, niin julkisilla kulkuneuvoilla liikkuvalle kuin omalla autolla tai kevyen liikenteen väyliä käyttävällekin. 
Taloyhtiön suuri piha taasen antaa moninaiset mahdollisuudet pihalla viihtyjälle, leikki- ja grillauspaikkoineen.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

rt 3h+k kerava/savio

Pajukatu 3a4, 04260 Kerava

82,5m2

198 000 €

Olisiko tässä uusi kotisi?

Tämä upeasti sisustettu rivitalon päätyasunto hurmaa tunnelmallaan ja valoisuudellaan.
Sisään tultaessa näkymä avautuu olohuoneen kautta heti vehreälle, kokonaan aidatulle takapihalle ja terassille. Olohuoneen vieressä on tilava keittiö, jonne mahtuu tarvittaessa vaikka 10 hengen ruokapöytä. Tässä keittiössä on myös paljon kaappi- ja työskentelytilaa sekä kivat näkymät takapihalle.

Asunnon makuuhuoneet sekä saunaosasto sijaitsevat yläkerrassa. Isossa makuuhuoneessa on koko huoneen leveydeltä liukuovikaapistoa. Erikoisuutena yläkerrassa rappusten yläpuolelle rakennettu parvi, joka toimii loistavasti lasten leikkipaikkana, lukunurkkauksena, ylimääräisenä makuupaikkana tai lisä-säilytystilana.

Täällä on kiinnitetty erityistä huomiota värisävyihin ja materiaaleihin, joista mainittakoon alakerran tyylikäs ja ajaton lautaparketti sekä makuuhuoneiden kauniit maali- ja tapettivalinnat. Kokonaisuus on erittäin toimiva sekä onnistunut ja jatkuu upeasti läpi koko asunnon. 

Sisäänkäynnin molemmin puolin tilavat varastot ja takapihalla lisäksi erillinen varastorakennus. 
Päiväkodit, koulut ja ruokakauppa kävelymatkan päässä. Hyvät kulkuyhteydet niin junalla, bussilla kuin autollakin.

Tervetuloa asumaan idylliselle ja pientalovaltaiselle asuinalueelle, jossa viihtyvät kaikki!

Etuovi Oikotie
kohdekuva

onko tämä sinun kotisi paikka?

???

???

???

Haluatko onnistua kanssani?

Soita tai meilaa, viestittele tai whatsappaa - sovitaan treffit ja katsotaan miten saamme sinun kodistasi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Mia 0400 369666 tai mia@bo.fi

Odotan innolla yhteydenottoasi ja yhteistyötämme!

Tervetuloa asiakkaakseni ❤️

kohdekuva

varasto 1h helsinki/hakaniemi

Pitkänsillanranta 13 V1, 00550 Helsinki

68m2

109 000 €

Varastotilaa yhdessä Helsingin halutuimmassa osoitteessa! 

Valoisa ja hyväkuntoinen tila sijaitsee kellarikerroksessa, kuitenkin helpon reitin päässä, esim. painavien tavaroiden / suurien määrien kantamista silmällä pitäen. Käynti rauhallisen sisäpihan puolelta.
Etuovi Oikotie
kohdekuva

pt 3-4h+k vantaa/vierumäki

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY
Etuovi Oikotie
kohdekuva

rt 3h+k tuusula/mikkola

Jussilantie 3 as 1, 04300 Tuusula

104m2

279 000 €

Ihana, kahteen tasoon rakennettu rivitalon päätyasunto loistavalla sijainnilla!

Tervetuloa tutustumaan todella kivasti remontoituun rivitalokotiin. Alakerrassa on tilava keittiö-ruokailutila sekä iso olohuone, josta pääsee takapihalle ja osittain katetulle terassille. Sisäänkäynnin yhteydessä on myös terassi, joten pääset nauttimaan auringonpaisteesta aamulla ja illalla.
Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä saunaosasto. Yhdestä makuuhuoneesta käynti katetulle parvekkeelle.

Säilytystilaa on hyvin ja ulko-oven edustalla lisäksi lämmin varasto.
Jokaiselle asunnolle kuuluu yhden katospaikan käyttöoikeus ja mahdollisuus myös kakkos-paikkaan.

Talo sijaitsee suojaisasti päättyvän tien varrella. Sisäpihalla lasten leikkipaikat ja oleskelupihaa. Koulut ala-asteesta lukioon ihan muutamien satojen metrien säteellä, samoin useita päiväkoteja. Lähikauppaan noin 700m.

Linja-autopysäkki Helsinkiin ja esim. Keravalle lähes vieressä. Nopea yhteys omalla autolla niin Tuusulan- kuin Lahden moottoriteille.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k vantaa/rekola

Esankuja 6a, 01400 Vantaa

120m2

299 000 €

Näyttääkö houkuttelevalta? 
Älä anna kuvien hämätä, puuhastelua varmaan riittää ensimmäisen vuoden jokaiselle päivälle ja siitä eteenpäinkin, kuten omakotitaloissa yleensä.

Valoa, tunnelmaa, elämää, kotoisuutta, rosoisuutta sekä silkkaa autuutta. Vanhassa talossa on aina oma fiiliksensä, eikä tämä talo ole poikkeus. 
Tule toteamaan, olisitko sinä sopiva asuttamaan vanhaa taloa.

Rekolan talo, suojeltu kohde.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

pt 3-4h+k vantaa/vierumäki

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

KAHVILA/liiketila loppi/topeno

Tarvontie 1, 12920 Loppi

100m2

60 000 €

Nyt myynnissä Lopen ehkä suosituin nähtävyys sekä täysin toimiva, ja jo vankan jalansijan saanut kesäkahvila / kalastus- ja kalansavustamoyritys Kalamylly. 

Tule tutustumaan ja miettimään mitä sinä mahdollisesti tekisit kaikella tilalla ja rakennuksilla. Kokonaisuus käsittää osan puroa, oman lammen, savustamon, kesäkahvilan ja -myymälän sekä tilan ylisen, jota myös vuokrataan kokouksien ja tilaisuuksien pitoon sekä erillisen henkilökunnan mökin, jossa wc.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k sipoo/talma

Talmankaari 75, 04240 Talma

101m2

225 000 €

Haaveissa kiva omakotitalo isolla tontilla, pihasaunalla, omalla kanalalla?

Alkuperäinen rakennusvuosi on 1956 ja sen jälkeen on laajennettu ja remonttejakin tehty. 
Alakerrassa keittiö-ruokailutila-olohuone sekä kaksi makuuhuonetta ja vaatehuone, yläkerrassa yksi makuuhuone ja vaatehuone.

Piharakennuksessa maalattiainen autotalli/varasto, pukuhuone, kylpyhuone ja sauna, pieni varasto sekä kanala.

Osa tonttia koira-aidattu.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 6h+k kirkkonummi/kantvik

Pulmutie 5, 02460 Kantvik

218m2

525 000 €

SKANDINAAVISTA TYYLIÄ MODERNILLA OTTEELLA 

Tervetuloa tutustumaan upeaan ja valoisaan, vuonna 1995 rakennettuun omakotitaloon omalla 1070m2 loivalla rinnetontilla Kirkkonummen Kantviikkiin. 

Tämän kodin sisustusvalinnat mukailevat tyylipuhdasta, kodikkaan modernia arkkitehtuuria. Ajattomat ja korkealaatuiset materiaalit, kuten kivi, lasi ja puu luovat tiloihin ylellisen ja yhtenäisen tunnelman, ja suuret ikkunapinnat tuovat luonnon kauniisti osaksi sisätiloja. 

Talon pohjaratkaisu on persoonallinen ja muokattavissa monenlaisiin toiveisiin ja tarpeisiin. Asuintilat sijoittuvat lähes kokonaan yhteen tasoon; keittiö, saunaosasto, yksi makuuhuone sekä kakkos-kylpyhuone ovat muutaman portaan korkeammalla muita huoneita ja ihana torni selkeästi jo toisessa kerroksessa. 
Pääsisäänkäynti avautuu avaraan eteisaulaan, joka jatkuu tilavaan olohuoneeseen, jonka hulppea huonekorkeus sekä lähes lattiasta kattoon ulottuvat lasipinnat suorastaan mykistävät valoisuudellaan. Olohuoneesta pääsee viherhuoneen sekä ison ruokailutilan kautta takapihan aurinkoiselle terassille. Kodin keittiö jää sisäänkäynnistä oikealle ja jatkuu luontevasti kodinhoitohuoneena ja siitä saunaosastoon. 
Makuuhuoneita on yhteensä viisi, jos laajennusosan prinsessatorni lasketaan myös mukaan. 
Säilytystilaa kodissa on erittäin paljon, joka onkin yksi mutkattoman arjen kulmakivistä. 

Suuri tontti on monimuotoinen ja helppohoitoinen. Terassi- ja nurmialueet, leikkimökki ja istutukset sekä autokatos ja tilava parkkipaikka tekevät tämän kodin pihapiiristä täydellisen! Täällä on tilaa leikkiä, pelata ja viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. 

Koulut, päiväkodit ja pikku-kauppa vieressä, Kirkkonummen keskustaan noin 5km.
Etuovi Oikotie
kohdekuva

rt 4h+k kerava/kannisto

Marttilankatu 28c14, 04260 Kerava

103m2

249 000 €

TILAVA, RIVITALON PÄÄTYASUNTO LOISTAVALLA SIJAINNILLA

Tervetuloa tutustumaan Asunto Oy Keravan Nallenkoivu -yhtiössä sijaitsevaan tilavaan ja valoisaan neliöön.

Asunnon tilat sijoittuvat kahteen tasoon. Sisääntulokerroksessa on iso keittiö, olohuone, yksi makuuhuone sekä wc, alakerrassa kaksi makuuhuonetta sekä saunaosasto. Lisäksi molemmista kerroksista pääsee kokonaan aidatuille pihoille. Alakerrassa iso, katettu terassi ja sisääntulokerroksessa osittain katettu.
Alakerran piha itään, olohuone ja yläpiha länteen.

Säilytystilaa on runsaasti; asunnon kaapistojen lisäksi taloyhtiön tiloissa on erillinen, lämmin varastokomero.

Asunto sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien äärellä; junaseisake noin 650m ja bussipysäkit lähes vieressä, hyvät kevyenliikenteen väylät ja nopea yhteys isoille teille.

Päivittäispalvelut kävelyetäisyydellä, samoin päiväkodit ja koulu.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

pt 4-5h+k tuusula/vaunukangas

Kultapiiskuntie 1b, 04300 Tuusula

147,5m2

369 000 €

TYYLIKÄSTÄ JA LAADUKASTA ASUMISTA LOISTAVALLA SIJAINNILLA 

Tervetuloa tutustumaan isoon paritalokotiin halutulle Vaunukankaan alueelle. 
Tämä hyväkuntoinen yhteen tasoon vuonna 2011 rakennettu koti odottaa uusia asukkaita. 

Asfaltoitu piha ja parkkipaikka sekä kivetyt käytävät johdattelevat ulko-ovelle sekä tilavaan eteiseen. Kodin pohjaratkaisu on loppuun saakka mietitty ja arjen kiireissä hyväksi havaittu. 
Modernissa keittiössä on paljon työskentely- ja säilytystilaa, jonka kevyt saareke erottaa ruokailutilasta. 
Huonekorkeus on huimaava olohuoneen ja ruokailutilan puolella ja kokonaisuuden kruunaa suuret ikkunapinta-alat sekä upea, korkeakiiltomusta takka. 
Makuuhuoneet ovat kivan kokoisia ja pää-makuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone sekä kylpyhuone. Isoin makuuhuone on mahdollista jakaa väliseinällä kahdeksi erilliseksi makuuhuoneeksi. 
Saunaosastosta käynti kodinhoitohuoneen kautta terassille ja takapihalle. 

Vaunukangas on asuinalueena rauhallista pientaloaluetta, jossa asuu paljon lapsiperheitä. 
Harrastusmahdollisuudet ovat täällä vailla vertaa. Upeat lenkkeilymaastot alkavat lähes suoraan kotiovelta ja lähin uimapaikkakin, sijaitsee vain muutaman metrin päässä. 
Koulut ja päiväkodit lähistöllä ja päivittäispalvelutkin vain minuuttien päässä.
Etuovi Oikotie
kohdekuva

pt 5h+k vantaa/rajakylä

...

...

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 5h+k vihti/kourla

Kourlantie 75, 03400 Vihti

219m2

484 000 €

Nyt myynnissä uniikki kokonaisuus Vihdin Kourlassa, joka hakee vertaistaan. 

Isolla 1,176ha:n helppohoitoisella ja osin luonnonvaraisella tontilla sijaitsee vuonna 2003 rakennettu omakotitalo, vuonna 2001 rakennettu rantasauna sekä puhdasvetinen, kalaisa lampi. 

Kolmikerroksisen omakotitalon esikuvana on toiminut Meilahden sairaalan vieressä sijaitseva huvila. Pohjaa on laajennettu ja muokattu paremmin isonkin perheen toiveita ja haaveita vastaavaksi. 
Talon tyyli on klassisen pehmeä, jopa unenomainen, jota torni ja lähes rakennukseen kiinni tuleva lampi vielä entisestään korostavat. 
Asuintilat sijoittuvat kolmeen tasoon. Keskikerroksessa on keittiö, olohuone, ruokailutila sekä sisällä, että kuistilla ja yksi makuuhuone. 
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta, aula ja saunaosasto isolla avo-terassilla, sekä portaan lasitorniin. Terassilta ja lasitornista on huikeat näkymät yli lammen ja tilusten aina Kirkonkylälle saakka. 
Kellarikerroksessa sijaitsee harraste- ja varastotilaa sekä kodinhoitotila. 

Tämä kokonaisuus muuntautuu moneksi; kesämökiksi, ateljeeksi, studioksi, edustustilaksi, suvun yhteiseksi kesäpaikaksi, yrityksen / säätiön yhteiseen käyttöön tai kuten nykyisellä omistajalla, perheen kodiksi ja tämä kaikki reippaasti alle tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k+ateljee lohja/nummi

Sepänpolku 4, 09810 Nummi

147m2

495 000 €

UPEA, PERSOONALLINEN KOTI JA ATELJEE, ALLE TUNNIN AJOMATKAN PÄÄSSÄ HELSINGISTÄ 

Vuonna 2006 valmistunut Jämerä kivitalo Gabro, on todellinen valkoinen helmi Nummen kulttuurimiljöön upeissa maisemissa. 
Gabro on tyylikäs, erittäin valoisa ja tilasuunnittelultaan selkeä, moderni koti. 
Sisääntuloaula on ylellisen avara. Keittiön, ruokailun ja olohuoneen välillä on näköyhteys, tilanjakajina toimivat keittiösaareke ja takkaseinä. Service -osastossa sijaitsevat kodinhoito- ja saunatilat ketjussa toisiinsa liittyen. 

Olohuone on kahden kerroksen korkuinen ja sen lasiseinä korostaa luontoyhteyttä. Kaikki makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Talon suuret, suojaisat terassit antavat mahdollisuuden nauttia luonnosta ja omasta pihapiiristä. 

Piha on luonteeltaan kivipuutarha suomalaisittain - kalliota, kiveä, sammalta, puuta. Pihassa on pyritty luonnonmukaisuuteen, rauhallisuuteen, helppohoitoisuuteen. 
Piharakennuksessa sijaitsee tilava varasto- ja työskentelytila, rakennuksen päädyssä olevaan autokatokseen mahtuu kaksi autoa. 

Pitkäjärven rantaan on matkaa n.400m, rannalla on kaupungin ylläpitämä uimaranta ja mm. pienvenevalkama. 

Vireä Nummen kirkonkylä sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, moottoritie molempiin suuntiin. 
Idyllinen Nummen kirkonkylä sisältyy laajaan valtakunnallisesti arvokkaaseen Nummenjoen-Pusulanjoen viljelylaaksoon sekä valtakunnallisesti merkittävään rakennettuun kulttuuriympäristöön.
Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 5+k tuusula/jäniksenlinna

Torpanniityntie 4, 04390 Jäniksenlinna

127m2

408 000 €

Tervetuloa tutustumaan kivaan, vuonna 2011 rakennettuun omakotitaloon Tuusulan Jäniksenlinnaan.

Asuintilat sijoittuvat kahteen tasoon. Sisääntulokerroksessa on avo keittiö, ruokailutila ja olohuone sekä kaksi makuuhuonetta ja saunaosasto. Olohuoneessa varaava takka.
Saunaosastosta pääsee kodinhoitohuoneen kautta suoraan takapihalle.
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, vaatehuone ja wc.

Talo sijaitsee omalla 1,99 ha tontilla, jossa myös iso lämmin autotalli, motocross-rata, lasten leikkipaikka sekä oma lampi kaloineen ja rapuineen. Grillikatos, iso avoterassi ja hiekkaranta.

Täältä on Hyrylään matkaa noin 10km ja Järvenpäähän noin 8km. Bussi kulkee viereistä tietä pitkin, mutta parhaiten täältä liikut omalla autolla. 

Jäniksenlinnassa luonto on vahvasti läsnä ja ulkoaktiviteetit kaikkien ulottuvilla. Läheisen hevostallin asukkaat omistajineen ovat lähes jokapäiväinen näky ja muutenkin harrastusmahdollisuudet ovat vailla vertaa.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt / loma-asunto tammisaari/keskusta

Pohjoinen Rantakatu 14, 10600 Raasepori

57 - 123,5m2

249 000 - 639 000 €

UUDISTUOTANTOA TAMMISAAREN KESKUSTASSA - ASUNNOT JO MUUTTOVALMIITA

Yhteensä 11kpl luxus-asuntoja merinäköalalla sekä omalla venepaikalla. Mahdollisuus myös autohallipaikkaan.

Asunnot soveltuvat loistavasti niin ympärivuoden asumiseen, kuin ns. moderniksi kesämökiksi.

Alla kolme esimerkkiä asunnoista. Lisää bo.fi ja port19.fi

Lisätietoja: Mia puh 0400 369666

kohdekuva

kt 3h+k tammisaari/keskusta

Pohjoinen Rantakatu 14c8, 10600 Raasepori

76m2

369 000 €

TYYLIKÄSTÄ JA TASOKASTA VAPAA-AJAN ASUMISTA LOISTAVALLA SIJAINNILLA MEREN ÄÄRELLÄ 

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen muuttovalmiiseen uuteen kotiin meren äärellä, kauniissa ja idyllisessä Tammisaaressa. Uudisrakennus Port-19 tarjoaa tasokasta vapaa-ajan tai ympärivuotista asumista yhtiössä, jossa on kaikki mitä voi toivoa. Täällä nautit meren välittömästä läheisyydestä ja tyylikkäästi suunnitelluista moderneista asunnoista, joissa on paljon valoa. Lisäksi voit halutessasi säilyttää autoa yhtiön parkkihallissa sekä pitää venettä yhtiön omassa laiturissa. 

Asunto C 8 sijaitsee toisessa kerroksessa. Tämä kahden makuuhuoneen, keittiön ja valoisan olohuoneen yhdistelmä toimii esim. lomakotina ilman pihanhoito ongelmia. Kaikki hoidetaan puolestasi. Sinä voit vain nauttia merellisestä ympäristöstä hyvine palveluineen. Lasitettu parveke tuo yhden "kesähuoneen" lisää.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 3h+k tammisaari/keskusta

...

...

...

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 3H+K tammisaari/keskusta

Pohjoinen Rantakatu 14c2, 10600 Raasepori

57m2

249 000 €

TYYLIKÄSTÄ JA TASOKASTA VAPAA-AJAN ASUMISTA LOISTAVALLA SIJAINNILLA MEREN ÄÄRELLÄ 

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen muuttovalmiiseen uuteen kotiin meren äärellä, kauniissa ja idyllisessä Tammisaaressa. Uudisrakennus Port-19 tarjoaa tasokasta vapaa-ajan tai ympärivuotista asumista yhtiössä, jossa on kaikki mitä voi toivoa. Täällä nautit meren välittömästä läheisyydestä ja tyylikkäästi suunnitelluista moderneista asunnoista, joissa on paljon valoa. Lisäksi voit halutessasi säilyttää autoa yhtiön parkkihallissa sekä pitää venettä yhtiön omassa laiturissa. 

Asunto C 2 sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Tämä tilava yhden makuuhuoneen, keittiön ja valoisan olohuoneen yhdistelmä toimii esim. lomakotina ilman pihanhoito ongelmia. Kaikki hoidetaan puolestasi. Sinä voit vain nauttia merellisestä ympäristöstä hyvine palveluineen. Lasitettu parveke tuo yhden "kesähuoneen" lisää.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 6h+k helsinki/karhusaari

Skutholminkaari 1, 00890 Helsinki

221m2

685 000 €

Pehmeitä sävyjä, rentoa kodikkuutta, laadukasta tyylikkyyttä!  

Tätä kaikkea ja vielä enemmän tarjoaa tämä upealla tontilla sijaitseva omakotitalo Helsingin Karhusaaressa. 
Talo on suunniteltu merellisen rentoon oleskeluun, illanistujaisiin sekä kodikkaaseen arkeen perheen kesken. 

Kaikki toiminnot ja valinnat ovat tehty helppohoitoisuutta silmällä pitäen, alkaen kotikadun varrelta; mm. sähköportti, pihatie on asfaltoitu, kulkuväylät kivetty, avara nurmialue (jota nykyisellä perheellä on hoitanut robotti) ja upeita istutukia, kahden auton iso autotalli ja upea terassi. 
Sisätiloilta talossa vallitsee lämmin tunnelma; rouheaa tekstuuria, puuta ja kiveä. Helppohoitoista ja arkea kestävää täälläkin. 
Pohjaratkaisu antaa tilaa vaihtuville ratkaisuille mahdollistaen myös isomman perheen asumisen. 

Karhusaari asuinalueena on varsin maltillisesti ja väljästi rakennettua pientaloaluetta. Meri ja luonto näyttelee karhusaarelaisten arjessa suurta roolia, peruspalveluita unohtamatta. Lähikauppa ja kahvila sekä lapsiperheiden palvelut ja joukkoliikenne lähistöllä. 
Nopea yhteys Porvoon ja Lahden moottoriteille sekä Kehä III:lle.

Etuovi Oikotie
kohdekuva

et 5h+k tuusula/hyökkälä

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 2h+k kerava/keskusta

Sibeliuksentie 4a3, 04200 Kerava

71,5m2

299 000 €

VIIHTYISÄÄ JA VALOISAA ASUMISTA LOISTAVALLA SIJAINNILLA

Etsitkö uutta kotia huippusijainnilla, kuitenkin luonnon ja loistavien liikenneyhteyksien varrelta?

Nyt myynnissä ensimmäisen kerroksen upea kulmahuoneisto vuonna 2002 rakennetusta talosta.
Tämä koti tarjoaa ison olohuoneen, suojaisan keittiön ja kivan makuuhuoneen lisäksi hotellimaisen saunaosaston sekä tilavan lasitetun parvekkeen ja upean, vehreän terassin - näkymät suoraan Keravan keskuspuiston ja -altaan suuntaan.

Asunto on kokenut täydellisen muodonmuutoksen 2016. Kaikki pinnat ovat uudistettu, keittiö ja kylpyhuone remontoitu sekä terassi siistitty.

Hissillä kulku suoraan parkkihalliin, josta mahdollista ostaa kaupan yhteydessä omilla osakkeilla oleva autohallipaikka.

Keravan paraatipaikalle rakennettu Asunto Oy Keravan August on tyylikäs 7-kerroksinen asuintalo erinomaisella sijainnilla. Kerava tulee tarjoamaan asukkailleen lähivuosina loistavien kulkuyhteyksien sekä keskuspuiston lisäksi uudistetun kävelykadun ainutlaatuiset palvelut. 

Taloyhtiössä on ovisummerit sekä kameravalvonta ja asunnossa lisäksi Verisuren hälytysjärjestelmä.

Tervetuloa keskuspuiston asukkaaksi!

Etuovi Oikotie
kohdekuva

pt 4h+k vantaa/leppäkorpi

Harmaahylkeenkuja 6 N 6, 01450 Vantaa

93m2

302 000 €

Vuonna 2008 valmistunut paritalokoti idyllisellä pientaloalueella! 

Uusia asukkaita odottaa halutulla ja toivotulla alueella oleva, kahteen tasoon rakennettu paritalo päättyvän tien varrella. 

Sisääntulokerroksessa on avara keittiö-ruokailutila-olohuone, josta käynti terassille ja takapihalle. 
Yläkerrassa kolme makuuhuonetta ja saunaosasto. Isoimman makuuhuoneen yhteydessä parveke. 

Autokatos ja kylmä varasto sekä kakkosauton paikka aivan oven edessä. 

Ilmalämpöpumppu. 

Tervetuloa tutustumaan!
Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 4h+k helsinki/siltamäki

...

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

pt 3h+k tuusula/riihikallio

Keihääntie 5a, 04320 Tuusula

74,5m2

228 000 €

Kiva paritalokoti hyvällä sijainnilla! 

Nyt myynnissä oleva AsOy -muotoinen paritalokoti sijaitseen Riihikallion pientaloalueella. Isolla 1608 m2 ”kirvesvarsi”-tontilla on kaksi asuntoa sekä autotallirakennus. 

Yhteen tasoon vuonna 1985 rakennetun asunnon pohjaratkaisu on avara ja toimiva. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä suurta tilaa, tilava saunaosasto ja kodinhoitohuone, josta uloskäynti takapihalle. Kaksi kivankokoista makuuhuonetta, jossa toisessa vaatehuone ja toisessa kaapistot. 

Piha on suojaisa ja vehreä. Tilava autotalli sekä pihapaikka kakkosautolle. 

Tervetuloa tutustumaan!

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 3h+k kerava/sariolanmäki

Lemminkäisentie 21a, 04230 Kerava

104m2

670 000 €

Villa Lahti on kokonaisuus, joka muodostuu omakotitalosta atriumpihoineen ja terasseineen sekä kahden auton autotallista varastohuoneineen. Koko komeus on nimensä mukaisesti kuin lahden poukama, suojaisasti ja turvallisesti jykevien muurien suojissa, suunniteltu täyttämään koko tontti vesiaiheineen, kiveyksineen ja istutuksineen. 

Upeat sisustusvalinnat mukailevat talon tyylipuhdasta ja modernia arkkitehtuuria. 
Ajattomat ja korkealaatuiset materiaalit, kuten lasi, puu, kivilaatta ja sementti luovat tiloihin ylellisen ja yhtenäisen tunnelman, ja suuret ikkunapinnat tuovat atriumpihat osaksi sisätiloja. Sisätiloihin on suunniteltu kiinnostavia yksityiskohtia, jotka korostavat kohteen arkkitehtuuria ja tuovat tiloihin yksilöllisen ja viimeistellyn ilmeen. 
Oleskelutilojen katseenvangitsijana toimii rouheapintainen takka, joka tuo tunnelmaa sekä olohuoneen että ruokailutilan puolelle. 
Päämakuuhuone on sijoitettu omaan rauhaan, erilliseen siipeen, samoin pienempi yleishuone on omassa siivessään ja sopii niin makuuhuoneeksi, työskentelyyn kuin vierashuoneeksikin.  
Talon kylpyläosasto sijoittuu talon keskiosaan omaksi kokonaisuudekseen. Ylellisistä kylpytiloista on lähes suora kulku ulos, jossa isokokoinen atriumpiha toimii kesäaikana suojaisana ja viihtyisänä lisäolohuoneena. 

Kiinteistö on lähes täysin automatisoitu hälytysjärjestelmiä myöden. Sinun tehtäväksi jää nauttia valmiista, täydellisestä kokonaisuudesta!

Etuovi Oikotie
kohdekuva

kt 2h+k kerava/keskusta

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

okt 5h+k tuusula/hyökkälä

OSTOTARJOUS HYVÄKSYTTY

Etuovi Oikotie
kohdekuva

onko kodin vaihto ajankohtaista?

???

???

???

Tarjoamme asunnon myyjälle palvelukonseptin, joka nostaa asunnon hintaa ja arvoa.

Bo-tiimiimme kuuluu mm. huippuvälittäjiä, markkinoinnin ammattilaisia, stailaajia, graafikoita sekä ammattivalokuvaajia. Myyntityö aloitetaan aina perusteellisella kartoituksella: näin löydetään asunnon parhaat puolet ja toisaalta mahdolliset myynnin hidasteet.

kohdekuva

toimistotila kerava/keskusta

Kauppakaari 13, 04200 Kerava

73,5m2

vuokra 890€/kk

Toimistotilaa Keravan parhaimmalta paikalta, kävelykadun ääreltä.

Avara, tilava ja hyväkuntoinen toimistotila tornitalon 2.kerroksessa. 
Ikkunat kahteen ilmansuuntaan, hissi, ovisummeri, keittosyvennys, kylpyhuone.
Kaikki palvelut lähellä.

Heti vapaa.
Etuovi Oikotie